promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy új könyv 7 sokkoló tényről rántotta le a leplet a brit királyi családdal kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erzsébet is megkapja a magáét, de a família többi tagja sem örülhet a szennyes kiteregetésének.

A napokban jelent meg Tina Brown új könyve, amely sosem hallott titkokról rántja le a leplet a brit királyi családdal kapcsolatban. A The Palace Papers nem kíméli a királynőt sem, de a legtöbb sztori Károly hercegről, a minden lében kanál Meghan Markle-ről, Katalinról és Vilmosról, illetve a família kevésbé szem előtt lévő tagjairól szól.

Az udvar számára aligha számít majd kellemes olvasmánynak, a brit bulvársajtó azonban máris élvezettel szemezget a körülbelül 120 bennfentes kifaggatása révén született irományból. A Mirror című lap nyomán mi is kiválasztottunk 7 érdekességet, amiről eddig talán kevesebbszer hallhattunk.

Meglepő lehet talán, hogy a bájos Katalin hercegnének van egy „titkos” élete. Igyekszik minél több szabadidejét a palotán kívül tölteni, ezért gyakran jár galériákba, múzeumokba, hogy feltöltse magát, és ellenállóbbá váljon az udvari intrikákkal szemben.

Károly herceg ugyanakkor mindig Erzsébet királynő szavait lesi, igyekszik jóban lenni az édesanyjával, hatékonyan együttműködni vele, bár két teljesen eltérő személyiségről van szó. Az uralkodó szerint a fia túlságosan is érzelgős, ezért könnyen sebezhető, ami nem éppen királyi erény.

Vilmos és Katalin sokkal határozottabbak és tudatosabbak, Meghan Markle állandó kibeszéléseit és viszálykeltéseit például ki nem állhatják. Bár a nyilvánosság előtt állandóan mosolyognak Harry herceg feleségére, valójában a falra másznak attól, hogy Meghan folyton a középpontban akar lenni.

Bosszantó az is, hogy az amerikai származású hercegné imádja a potya dolgokat, például szívesen fogad el ajándékokat menő márkáktól. Ez persze nem szokatlan a celebvilágban, de Meghan külön levelekben hívta fel a marketingesek figyelmét arra, hogy nyitott az ilyesfajta megkeresésekre.

Az Erzsébet által sem királynak való Károly számos kínos szokással rendelkezik, ezek közé tartozik például az utazási mániája, ami persze nem olcsó az adófizetők számára. Ha barátoknál száll meg, akkor az előző nap egy kisteherautón küldi el oda az ágyát, pár egyéb bútort és alkalmaként még néhány festményt is, hogy igazán otthon érezze magát.

Az apjával Harry herceg sincs túl jó viszonyban, a 30. születésnapjára kapott ajándékot például egyszerűen visszaküldte Károlynak. Kettejük dolga mára odáig fajult, hogy csak a titkárságaikon keresztül érintkeznek egymással.

Harry azt sem nézte jó szemmel, hogy kvázi mostohaanyja, Camilla a gardróbjává alakíttatta a herceg gyerekszobáját a Highgrove House nevű családi rezidencián. Harry és Vilmos elfogadták ugyan Camilla személyét, de továbbra is kimérten és sokszor duzzogva viselkednek vele szemben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás