promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő dolog derült ki Vilmos hercegről, vannak problémák
Borítókép:  Profimedia - Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy bennfentes árult el titkokat arról, hogy mi folyik a hercegi pár otthonában, a négy fal között.

Az elmúlt hetekben néha attól hangos a sajtó, hogy Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában valami nagyon nem kóser, legutóbb például Európába érkezésük kapcsán és II. Erzsébet királynővel való találkozásuk alkalmával készült fotókat elemezte Nick Davies, egy neves testbeszéd-szakértő, aki szerint a kettőjük kapcsolatában nincs túl nagy összhang, Davies szerint a most készült fotókon nagy hangulati különbségek láthatók, a herceg lehangoltnak tűnik, Meghan Markle pedig jobbára mosolyog, boldognak tűnik. Szerelmes pároknál pedig ez nagyon ritka jelenség.

Ám nem mindig csak Harry és Meghan van a hírek fókuszában, hiszen az ő népszerűségük magával vonja azt is, hogy az olvasók a királyi család más tagjainak viselkedésére is nagyon kíváncsiak leszenk.

Egy bennfentes most elárulta, hogy Vilmos nem tudja jól kezelni az indulatait - írta meg a Mirror nyomán a Blikk Rúzs. Bármennyire is tűnik kicsit visszahúzódónak és jóságosnak, Robert Jobson brit újságíró szerint kiszámíthatatlan és brutális hangulatingadozásoktól szenved, mint Diana hercegnő. Jobson a cikkéhez segítségül hívott egy egykori udvaroncot is, aki megerősítette, hogy Vilmos, ha a családjáról van szó, hajlamos dühbe gurulni és kiabálni is.

Az egyik percben a legobb barátaid, a másikban viszont már a legádázabb ellenségeid - nyilatkozta a bennfentes. Katalin hercegné pedig keményen vissza is szól neki ilyen dühkitörések alkalmával, de mivel nagyon jól ismeri kegymást, ezért a veszekedések hamar abbamaradnak, sőt, Katalin arra is képes, hogy lenyugtassa Vilmost.

Még több érdekesség érdekel a királyi ház palotái tájáról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás