promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az igazság II. Erzsébetről? - Harry herceg reagált a pletykákra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg tévéinterjúkban beszélt a királynőről.

Az utóbbi időben szárnyra kelt a pletyka, hogy Erzsébet királynő nincs a legjobb állapotban, és már az utódlására készül a háttérben a királyi család. Az utóbbi napokban Harry herceg két interjút is adott, amiben Erzsébet királynőről is beszélt.

Harry mesélt a titkos találkozójáról a királynővel, eszerint európai útjuk során Meghan Markle és ő látogatást tettek az uralkodónál, ami állítólag nagyon pozitív volt. A herceg szerint nagyon jó volt újra beszélni II. Erzsébet királynővel, és teát ittak.

„Nagyszerű formában van”

– mondta Sussex hercege az uralkodóról.

A királynő nyilvánvalóan a királyi családot kritizáló nyilatkozatai után is bármikor tárt karokkal fogadja az unokáját, de ez a jelek szerint nem vonatkozik a család minden tagjára.

Keveset tudunk Harry és Károly herceg kapcsolatáról. Egy forrás pedig elmondta, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegnő nem voltak jelen, amikor Harry és Meghan találkozott a királynővel. A család a francia Alpokba ment síelni, és csak a hétvégén, a húsvétvasárnapi istentiszteletre tértek vissza.

Ezzel a nyilatkozatával viszont Harry megerősítette azt is, hogy Meghan Markle is hazautazott vele, bár korábban olyan hírek keringtek, hogy egyedül érkezett az Egyesült Királyságba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás