promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinte már nyávog ez a macska tatyó
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a macska bárhová szívesen elkísér, könnyedén elfér a hátadon és még meg se karmol.

Imádod a macskákat? Ezek az aranyos, szőrös kis jószágok mindig jobb kedvre tudnak minket deríteni, tele van az internet viccesebbnél viccesebb videókkal és imádnivaló fotókkal róluk. Ha van cicád, akkor pedig azt is tudod, hogy sosem unalmas az élet mellettük.

Most pedig mutatunk valamint, amit imádni fogsz, egy japán művész elképesztő realisztikus macska táskákat készít.

Pico Miho Instagramon osztja meg a műveit. Minden darab egyedi, kézzel készített, néhány éve kezdet a vállalkozásába óriási sikerrel.

A macskatáska tervezője néha kisebb egyedi megrendeléseket is felvesz a weboldalán. Egy műve akár 950 dollárba (kb. 324 ezer forintba) is kerül, mivel mind egyedülállóak, és kísértetiesen hasonlítanak az igaziakhoz.

Természetesen, egy macskát sem nyúznak meg a táskák miatt, minden műszőrből készül. Mindegyik 78 darabból áll, így nem könnyű őket elkészíteni, és sok időt és erőfeszítést igényelnek.

„Gyerekkorom óta mindig is szerettem az aranyos macskákat, és mindig mindenhol plüssállatokkal dolgoztam. Egy >>kitömött macskát<< szerettem volna, amit felnőttként is kivihetek a szabadba. De egy aranyos plüss zavarba ejtő… szóval úgy készítettem, hogy igazinak nézzen ki, és legyen miért hordani”

– mondta a művész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás