promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem most fogsz tudni megoldani minden problémát a hosszú hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kos (március 21. - április 20.)

Ne keverd össze a bátorságot a bolondsággal. Ha trükkökre van szükség, hogy megoldj egy helyzetet, akkor is mindig legyél óvatos. Kisebb viszályra számíthatsz a környezetedben, amiből nem ártana kimaradnod. Akkor menetelhetsz előre feszültségmentesen, ha főleg a saját dolgaidra koncentrálsz. A haragodat is szorítsd háttérbe, amennyire csak tudod.

Bika (április 21. - május 20.)

A bolygók gyakorlatilag pumpálják beléd a határozottságot. Előre juthatsz, de csak úgy, ha igyekszel a maximumon pörögni. Ha a lustálkodást és az agyad ellazítását részesíted előnyben, akkor ne várj sokat ettől a hosszú hétvégétől. Magas az önállóságod igénye – szívesen oldod meg egyedül a gondokat a saját taktikád szerint.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma egy utolsó, erőteljes energiarohamot arra fordíthatsz, hogy teljesíts egy olyan célt, ami nagyon sokat jelent neked. A bátorságod és az elszántságod magas, és képes vagy arra, hogy sok mindent elérj a következő napokban. Azért ne kapkodj semmiben – legyél elszánt, de óvatos. A taktikai érzéked a csúcson lehet most.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég erős most a függetlenség iránti vágyad. Szívesebben vonulsz el picit, és a problémákat is egyedül oldanád meg. Az energiáid végesek, de jobb, ha úgy kevered a kártyáidat, ahogyan te szeretnéd. Ha az agyadra megy valami, vagy valaki, akkor az jobban a padlóra tud küldeni, mint ha nem alszod ki magad rendesen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég nagy a lelkesedésed, bármi is legyen előtted. A baráti társaságokkal folytatott csoportos tevékenységek vagy projektek inspirálóak lehetnek a számodra. Igyekezz velük gyakrabban kimozdulni, vagy kommunikálni. A bolygók bátorságot fognak önteni beléd. Most olyan célok is vonzhatnak, amit mások nem mernének bevállalni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon jól működnek a megérzéseid, szóval nyugodtan használd őket. Örülnél egy kis extra jövedelemnek, de azért ne vágj bele túl kockázatos dolgokba. Vizsgáld meg okosan, milyen lehetőségek vannak körülötted, és miből lehetne a legtöbbet kihozni kockázatmentesen. Az elszántságod nagyban függ attól, hogy mennyire tud motiválni a környezeted.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az elméd ma különösen éles. Az ötleteid a semmiből törhetnek elő, szóval gondolkozz azon, hogy milyen problémák vannak körülötted, amiket picit elhanyagoltál. Ne csodálkozz, ha azt súgja egy belső hang, hogy próbáld meg elérni a lehetetlent. A barátaid nagy lökést tudnak adni neked, főleg azok, akikkel állandó kapcsolatban állsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előtörhet belőled a függetlenség vágya. Ez főleg akkor lehet fontos, ha kapcsolatban élsz, de a szingli skorpiók is nagyobb szabadságot akarnak maguknak ebben az időszakban. Nem tesz jót a lelkednek, ha határok közé akarnak szorítani. Közöld ezt a környezeteddel, és törd át a falaidat – erre a hosszú hétvégén még bőven lesz lehetőséged.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok gondot magad mögött fogsz tudni hagyni, de ezekre lehet több energiát kell fordítanod a kelleténél. Igyekezz rendesen beosztani az erőtartalékaidat, mert csak így leszel eredményes. Fontos, hogy ne lépd túl a határaidat, mert jelenleg nehezebben tudsz regenerálódni. Más dolgaival abszolút ne foglalkozz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem árt jobban odafigyelned az egészségedre. Kisebb gondok üthetik fel a fejüket, amik nem borítják fel az életed, de azért ösztönöznek arra, hogy változtass. Egyre energikusabbnak fogod érezni magad, amit nem árt kihasználni. Találj valamilyen szabadidős tevékenységet, ami a testednek is jót tesz, de a lelkedet is fel tudja tölteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A romantikus szenvedély újra fellángolhat benned. Ez nem csak a szerelmi életedet tudja helyretenni, hanem akármilyen fura, de a munkádban is segíthet. Ha ég benned a tűz, akkor azt másra is ki tudod vetíteni. Igyekezz megtalálni az emberekkel a közös hangot. Tudod, hogy nem kellenek az ékes szavak – olykor az is elég, ha meghallgatod őket.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy picivel nagyobb önállóságra lesz szükséged, hogy el tudd érni a céljaidat. Hajlamos vagy arra, hogy elkényelmesedj, ami a jelenlegi időszakban nem túl jó. Kérj segítséget, ha muszáj, de a nagyobb harcokat neked kell megvívnod. A bolygók friss energiákat küldenek feléd, amik segítenek abban, hogy új készségeket fedezz fel magadban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás