promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Kulcsár Edinát műteni kellett - Most kiderült az igazság!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina tegnap titokban egy műtéten esett át, most pedig elárulta, hogy pontosan miért volt szükség erre.

Kulcsár Edina és Csuti január végén jelentették be, hogy több év után elválnak. Már ez is meglepte a követőiket, az már viszont szinte mindenkit „sokkolt”, mikor mindössze napokkal később kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő összejött G.w.M-mel, a híres magyar rapperrel. Kulcsár Edina azóta is rengeteg támadást kap különböző helyekről, de igyekszik figyelmen kívül hagyni ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket, hiszen nagyon boldogok G.w.M-mel – és ezt rendszeresen megerősíti a közösségi oldalán.

Tegnap egy egyesek számára kifejezetten aggasztó Insta Storyt rakott ki Kulcsár Edina, ugyanis a rövidke felvételen egy szépségklinika logója látható, ezért sokan arra következtettek, hogy a híresség valami drasztikus változást fog eszközölni magán – de már nem kell izgulniuk a rajongóknak, Kulcsár Edina most tiszta vizet öntött a pohárba.

„Szóval azért jártam tegnap a For Beauty Esthetic Centerben, mert egy aprócska kis műtétem volt. Két kis furcsaság nőtt a szemhéjamra, ami folyamatosan növekedett. Annak érdekében, hogy az eltávolításnak a lehető legláthatatlanabb nyoma maradjon, plasztikai sebészhez fordultam”

– közölte Kulcsár Edina egy másik, nemrég kirakott Insta Storyban.

A híresség nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy vajon megműttetné-e a melleit, és állítása szerint igaz, hogy eljátszadozott már a gondolattal, de végül arra jutott, hogy nem kell neki beavatkozás, jó neki úgy a teste, ahogy van – de persze másokat valószínűleg nem ítél el azért, ha esetleg máshogy gondolják, hiszen mindenki azt csinál magával, amit akar.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás