promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi csont és bőr – vajon együtt van még a párjával, vagy ismét szakítottak?
Borítókép:  YouTube / 444.hu (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gazdag örökösnő jegyben jár, de egyelőre nem akar teljesen elköteleződni.

Januári emlékeket osztott meg az Instagram-oldalán Vajna Tímea. A milliárdos Andy Vajna özvegye egy szál pink fürdőruhában és napszemüvegben szexizett – persze nem idehaza, hanem feltehetőleg a Csendes-óceán partján, közel a Beverly Hills-ben lévő házához, esetleg Miamiban.

Timi idén elég nehezen lendült bele a posztolásba, de azóta már jó néhány pikáns képpel örvendeztette meg követőit. Azokon a fotókon nem látszik, ami januárban elég nyilvánvalónak tűnt: a hosszú hajú szépség elég sokat fogyott.

„Ez már túlságosan csont és bőr! Most ez a sexy?”

„Húha, azok a bordák azért durvák!”

 „Mondd, eszel Te rendesen?”

– aggodalmaskodtak a rajongói, akik között persze szép számmal akadtak olyanok is, akiknek a látvány tökéletesen megfelelt. Timi rengeteg dicséretet kapott a tökéletes alakjáért, és könnyen elképzelhető, hogy csupán az óriási homorítás miatt tűnt soványkának.

Bár valaki finoman rákérdezett, hogy jelenleg van-e férfi az életében, köztudomású, hogy Andy Vajna özvegye tavaly nyár óta jegyben jár a Zoltán nevű kedvesével, egykori családi barátjukkal.

„Vőlegényével, Zolival eddig nem egyszer szakítottak már. Bár a férfinak kezdettől fogva komolyak a szándékai, szeretné elvenni feleségül, szeretne tőle gyereket, de Timi láthatóan nem erre vágyik, vagy legalábbis most még nem. A gyűrűt is azért fogadhatta el, mert nem akarta elveszíteni a párját”

– idézett az nlc.hu a Story magazin legfrissebb számából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás