promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin teljesen kiszámíthatatlan, de egy valamiben egyetértenek vele kapcsolatban a szakértők
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin amit elkezdett, azt bizony be is fogja fejezni.

Tovább folytatódik a háború Oroszország és Ukrajna között, és abban már a szakértők sem mernek biztosat mondani, hogy meddig húzódhat el az egész vérengzés. Az ukrán hadsereg most vasárnap bejelentette, hogy az orosz erők elfoglalták Mariupol keleti külvárosát, ahol sajnos hatalmas volt a pusztítás.

Volodimir Zelenszkij nagyon merészen kijelentette, hogy Ukrajna fővárosa, vagyis Kijev csak akkor lesz az oroszoké, ha porig fogják rombolni.

William Burns, a CIA igazgatója azt mondta a héten, hogy Vlagyimir Putyin eléggé dühös, amiért ekkora ellenállásba ütközött Ukrajnában és pont ezért egyre merészebb lépésekre fogja elszánni magát, hogy felőrölje az ukrán hadsereget.

Rengeteg szakértő szólalt már meg az orosz elnökkel kapcsolatban és a többség egy valamiben egyetért: Putyin egészen biztosan nem fogja feladni a háborút, bármilyen szankcióval is igyekeznek sarokba szorítani.

Putyin hétvégén Emmanuel Macron francia elnökkel és Olaf Scholz német kancellárral is beszélt telefonon, és az orosz elnök nem mutatott hajlandóságot az Ukrajnában zajló háború befejezésére.

Dr. Demkó Attila biztonságpolitikai szakértő is úgy látta, hogy szerinte Putyin nem fog beleegyezni egy részleges győzelembe, mivel a háborúnak a legtöbb negatívumát már elszenvedte Oroszország is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás