promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Lófejű k*rva!” - Rubint Réka gyomorforgató beszólásokat kap, hogy bírja ezt elviselni?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Rékát még akkor sem hagyják békén a rosszindulatú kommentelők, mikor a gyermeke születésnapját ünnepli.

Schobert Norbi nevéhez rengeteg botrány fűződik már, így szinte folyamatosan kapja a gusztustalan beszólásokat, mivel nem mindenki ért egyet a sokszor túlzottan nyersen megfogalmazott véleményével. A felesége, Rubint Réka általában kimarad ezekből a balhékból, de az emberek rosszindulatának nincsenek határai, így őt is betalálják néha, és jobb híján leginkább a külsejével támadják.

„Mi van, nyitva maradt az istálló kapuja, kiszökött a kanca???”

„Uhhhhh azok a fogak..........”

„Lófejű k*rva!”

– ilyen, és ezekhez hasonló gyomorforgató, igazságtalan támadásokkal bombázzák Rubint Rékát a rosszakarói, természetesen arc nélkül az internet leple mögé bújva.

A fitneszedző az évek alatt valószínűleg megtanulta ignorálni az ilyen beszólásokat, hiszen érezni ezeken az embereken, hogy a saját keserűségüket próbálják másra ragasztani, és mivel Rubint Rékát szinte mindenki ismeri, így sűrűn előfordul, hogy ő kerül a céltábla közepére.

A híresség már többször is elmondta, hogy próbál inkább a pozitív dolgokra koncentrálni, és nem beengedni az életébe az ilyen szintű negativitást, így jó eséllyel a legkisebb gyermeke 11. születésnapját is boldogan tudta megünnepelni – sőt, még egy nyilvános üzenetet is megfogalmazott a jeles esemény alkalmával:

„Édes Kicsi Kincs! 11 évvel ezelőtt »SZERETETHÍD« érkezett a családunkba. Születéseddel egy olyan bölcs, segítőkész, szeretettel teli kicsi lélek jött közénk, amiért nem tudok elèg hàlàs lenni. Isten éltessen Kicsi Zalánom! Maradj mindig ilyen tisztaszívű csodálatos ember, mint amilyen vagy”.

Itt lehet megtekinteni a Schobert család ünneplését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás