promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a szívedre, vagy az eszedre érdemes hallgatnod ezen a hétvégén?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legfontosabb persze az, hogy a szíved és az agyad is tudjon pihenni picit. Ha van is valami megoldandó probléma, ne engedd magadat túlhajtani. A bolygóállás a legtöbb csillagjegynek pozitív dolgokat jósol. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Ragyogó napnak látszik a mai. Az a legjobb, ha spontán leszel. Olyan helyeken és környezetben is megfordulhatsz így, ahová nem igazán hitted, hogy eljutsz. Ne félj az ismeretlentől, mert kifejezetten feltölthet egy ilyen kaland. Olyan beszélgetésekben lehet részed, amik nagyon fel tudják nyitni a tudatodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Figyelj oda, hogy pontosan fogalmazz, mert félreérthetnek a környezetedben, ami súlyos vitákat tud kirobbantani. Van, hogy nem igazán találod a helyed, és ez most ilyen időszak lesz. Még a jelenlegi helyzet is picit befordultabbá tehette a hangulatod, de hála égnek sokszor igyekszel az élet szép dolgaira koncentrálni. A bolygóállás is jó hatással van rád, mert érzelmekkel vagy tele. Ne félj ezeket kimutatni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé fekszik neked ez a bolygóállás, ami pozitív dolgokat hozhat magával. lemedben lehetsz ma, és próbáld meg ezt mindenképpen kihasználni. Átlátsz minden témát, és így még azokkal is intellektuális fölénybe kerülhetsz, akik szakértői bizonyos dolgoknak. Viszont figyelj oda, csak finoman kritizálj másokat.

Rák (június 22. - július 22.)

Ragyogó napnak tűnik ez a mai, és nem is ronthatja el semmi, ha nem vagy kötekedős hangulatodban. Szeretsz viccelődni ezzel, de talán most még ezt is félre kellene tenned. Szívesen veszed körbe magadat emberekkel. Ne próbálj most rájuk hatással lenni, egyszerűen csak sodródj velük, és jól fogod magad érezni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jó híreket kapsz a hétvégén, és fel is lélegezhetsz. Semmilyen kritikus eseménnyel nem kell számolnod, minden megy gördülékenyen és a maga útján. A családdal töltött időt nagyon tudod élvezni, szóval próbálj rájuk is koncentrálni. A nap végén még egy probléma végére is pontot tehetsz, ami már régóta nyomasztott.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Akkor alakulhat igazán jól minden, ha ezt a napot is a családodnak szenteled, és velük kapcsolódsz ki. Nélkülük egy kicsit elveszetnek fogod érezni magad. Ha nem is tudtok kinti programot szervezni, akkor próbáljátok meg otthon tartalmasan eltölteni az időt. Életvidám vagy, és most nagyon jó hangulatot tudsz teremteni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Logikus ember vagy, de azért hiszel a szerencsédben. Fortuna kegyes lehet hozzád a hétvégén. Ne szaladj rögtön a lottózóba, inkább arra gondolj, hogy minden szituációból jól tudsz kikeveredni. Az a legjobb, ha csak sodródsz az árral. Most ne akarj semmiből túl sokat markolni, mert keveset fogsz fogni – érd be a kisebb dolgokkal is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A hétvégén kidolgozhatnál egy tervet, ha úgy érzed, hogy picit helyre kell rázni a pénzügyeidet. Lehetnek olyan felesleges kiadásaid, amiket alapból észre sem veszel. Mindenki tud spórolni, csak okosan kell csinálni. Nincs kedved lebzselni, így hétvégén is az tehet boldoggá, ha van valami célod. Ettől függetlenül ne felejts el pihenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A kudarctól való félelem mások szemében visszatarthat a valódi haladástól. Ezt mindenképpen gondold, és beszéld át valakivel a hétvégén. Hamarosan szükség lesz a merészebb énedre, így fel kell szívnod magad. Magasabbra tudod tenni a lécet, mint gondolnád, és meg is tudod azt ugrani, csak vissza kell szerezned a régi határozottságodat.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem ártana félre tenned az önzőségedet, és valami hasznosat tenni a környezetedért. Úgy alakítsd ki a hétvégédet, hogy az másoknak is jó legyen. Ha esetleg dolgoznod kell, akkor nehezen tudsz koncentrálni. Készülj fel arra, hogy egy egyszerűbb projekttel is több időd mehet el. Próbáld meg kerülni a komolyabb tennivalókat a hétvégén.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elhanyagoltad mostanában a ház körüli munkákat? Muszáj leszel azokat is elvégezni, ha nem akarsz fejetlenséget magad körül. Úgy tudsz igazán jól pihenni, ha megteremted hozzá az ideális környezetet. Nagyon üdítően tud hatni rád, ha rend van körülötted. Pár dologgal lemaradásban vagy, szóval pörögj fel.

Halak (február 20. - március 20.)

Ideje összeszedned a gondolataidat. Sokat tanulhatsz abból, ha felidézed az elmúlt napok eseményeit. Nem árt előre tervezned, mert így mehetsz igazán biztosra. Különösen optimista tudsz lenni, és az energiáidat is jól tudod összpontosítani ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Hétvégén foglalkozz picit többet a barátaiddal, lehet elhanyagoltad őket mostanában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás