promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyerte a főnyereményt Las Vegasban, mégis nélküle távozott
Borítókép:  Illusztráció/ Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak hetekkel később jött rá a turista, milyen szerencsés.

Aki a kaszinók városába utazik, mind arról álmodik, hogy mennyi pénzt fog nyerni, és hogy majd jól meggazdagszik. Ez viszont tényleg megtörtént egy arizonai férfival a Treasure Island Hotel & Kaszinóban január 8-án. Csakhogy először nem vette észre, milyen szerencsés. Robert Taylor csak hetekkel később tudta meg, hogy 229 368 dollárt és 52 centet nyert.

A szokatlan történet egy műszaki hiba miatt alakult ki, meghibásodott a játékgép, amit használt.

"A játékgép meghibásodott, így Mr. Taylor és a kaszinó személyzete nem láthatta, hogy jackpotot nyert. Mire a nyerőgépek és a kommunikációs berendezések átfogó felülvizsgálata befejeződött, és megerősítették a főnyereményt, Mr. Taylor már visszatért Arizonába"

- derült ki később, hogy mi történt.

Az, hogy a férfi mégis hozzájutott a pénzéhez, a hatóságok nyomozói aprólékosságának köszönhető. Mivel a kaszinó nem tudta, ki nyerte el az összeget.

Különböző kaszinók térfigyelő kameráinak több órányi anyagát nézték meg, tanúkat hallgattak ki és értékelték az elektronikus fizetési adatokat. Még utasadatokat is kértek a helyi közlekedési hatóságtól és egy telekocsi-szolgáltatótól. Három héttel az eset után Taylort végül azonosították, és értesítették a győzelméről.

Természetesen nagyon boldog volt, és megköszönte a hatóságoknak a fáradhatatlan munkát, amivel megtalálták őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás