promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: váratlan feladatok okozhatnak kavarodást néhány csillagjegy életében
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg a magánéletüket sokan fel tudták kicsit dobni a tegnapi nap folyamán, mert a hét további része inkább kihívásokkal lesz teli a többségnek. Próbáld meg a legtöbbet kihozni azokból a lehetőségekből, amik eléd kerülnek. Nézzük, hogy mit súg számodra a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem ártana apróbb szüneteket tartanod néha, mert különben nagyon kimerülhetsz. Egy kis rövid agykikapcsolás, aztán rögtön visszatérhet a lelkesedésed. Gyakran érzed úgy, hogy két tűz közé kerülsz, de helyes döntéseket tudsz hozni. A higgadtság megvan, így erre próbálj alapozni. Sok baj hála égnek saját magától is meg fog oldódni.

Bika (április 21. - május 20.)

Kellő energia és elszántság van benned, hogy mindennek pontot tudj tenni a végére. Fontos, hogy ne engedd, hogy bármi elkerülje a figyelmedet. Te is tudsz egy kis extramunkát bevállalni, ha jól osztod be az idődet. Haladj csak, amivel tudsz, mert így megkönnyítheted a dolgodat a következő napokban. A pletykákat hanyagold, csak mindenből kizökkenthetnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok információ futhat át rajtad, amiket elég nehezen tudsz feldolgozni. Lehet egy picit a február közepi fáradtság az oka. Igyekezz kipihenni magadat és rendesen koncentrálni. Készíts tervet magadban, hogy mindenre jusson időd. Most praktikusan és tárgyilagosan kellene hozzáállnod mindenhez. Ne hagyd, hogy a kapott lendületet bárki megállítsa.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad túlhajtanod magad felesleges dolgokkal, mert az megölheti a kreatív energiáidat. Ezek újabban pont ki akarnak szabadulni, és nem kellene gátat szabni nekik. Új céljaid lehetnek, amik meghozzák az izgalmat az életedbe. Nem szabad a gyerekkori álmaidról sem megfeledkezned. Mi az, amit mindenképpen meg akarsz valósítani közülük?

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok fizikai és szellemi energia törhet elő belőled. Ezek olyan célok felé terelhetnek, amit mások túl kockázatosnak, vagy irreálisnak tartanak. Nem szabad hagynod, hogy a véleményük megállítson. Objektíven vizsgálj meg mindent, és ha úgy látod sikerülhet, akkor mindenképpen vágj bele. Ha megtörténik, már nem is lesz annyira furcsa ez az álom.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma olyan információkat kaphatsz, amik alaposan be tudják indítani a fantáziádat. Ne merülj el ebben teljesen, mert még vannak feladataid, amikre koncentrálnod kell. Sok minden összeállhat a fejedben, csak keresd ösztönösen a megoldást. Még a konfliktusokban is megláthatod a lehetőségeket, csak higgy magadban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Álmodozó hangulatban vagy – kalandra, izgalomra vágynál, de ez jelenleg még nem elérhető. Muszáj leszel két lábbal a földön maradni, és a hétköznapokra koncentrálni. Ettől még ne zárkózz el azoktól a dolgoktól este, amik örömet okoznak neked. Nem árt előre tervezned. Ez határozottságot ad, így a legtöbb váratlan pillanat nem fog tudni kizökkenteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hála égnek téged aztán nem fenyeget a kiégés. Jól forog az agyad, és rá tudsz találni arra az énedre, ami jelenleg a leghatékonyabban tud működni. Ne is töprengj sokat, mert az első döntésed általában mindig betalál, szóval nem kell gondosan mérlegelned a lehetőségek között. Szorítsd háttérbe a morfondírozást, és lépj a tettek mezejére.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Váratlan meglepetések kopogtathatnak az ajtón, amik egy új embert hozhatnak az életedbe. Lehet barátnak se lenne utolsó az illető? Legyél nyitott, és ne zárkózz el semmitől. A hétköznapokban uralnod kell a helyzeteket, különben könnyen kihasználhatnak. Ne legyél indulatos, csak próbálj meg a szavak mögé látni.

Bak (december 22. - január 20.)

A kreativitásodat igazán ki tudod használni a következő napokban. Ez sokat segíthet, hogy előremozdítsd a jelenlegi projektjeidet. Találj mindenben egy kis izgalmat, különben eléggé befásulhatsz. A türelmetlenségedet igyekezz a háttérbe szorítani – nem tudsz mindent egy csapásra elintézni, vagy megvalósítani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Már most elkezdhet betáblázódni a heted további részét. Ne mondj még igent semmilyen programra, előbb tegyél mindent rendbe magad körül. A picivel több gond miatt úgy sem lehet nagy pörgés körülötted. Most olyan emberekre kell koncentrálnod, akik osztják az érdeklődésedet, mert velük érezheted igazán jól, valamint felszabadultan magadat.  

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki a te csillagjegyed elég jól halad, és az idődet is be tudod osztani. Ha ügyes vagy, akkor a szokásos munkakörödön kívül bevállalhatsz egy kis extra munkát is – nem feltétlenül a munkahelyeden, hanem például otthon. Amivel tudsz egy picit előre haladni, akkor azt tedd meg. Az egyetlen veszély, hogy túlhajthatod magad, szóval csak okosan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás