promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt! Kasza Tibiék külföldre költöznek, ez áll a gyors döntés hátterében
Borítókép:  TV2 official
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még keresik új otthonukat, de a váltásra lényegében hetek múlva sor kerülhet.

Kibeszélős Keddet tartott nemrég Manker, vagyis Darai Andrea, Kasza Tibi felesége. Az Instagram-követői előtt jelentette be azt, amit már korábban is pedzegettek: a család hamarosan külföldre költözik, a kétlaki életet választja.

A komoly döntés hátterében a feleség betegsége áll. Manker már a gyerekkora óta migrénes, és hiába van túl millió orvosi kivizsgáláson, eddig nem igazán tudtak segíteni neki. Léteznek persze gyógyszerek az elviselhetetlen fejfájásra, ám azok inkább csak csillapítanak, egyébként pedig nagyon ütnek, így várandósan nem szedhetők.

Kasza Tibiék január első napjaiban tudatták mindenkivel a nagy hírt, miszerint a 2018 novemberében született Lora Bella mellé hamarosan újabb gyerkőc érkezik a családba. Mindez pedig felgyorsította az énekes-zeneszerző-műsorvezető és felesége körüli történéseket.

Manker elmondása szerint a migrénjében az a legfurcsább, hogy a nyaralások alatt egyetlen napot sem fáj a feje. A beszélgetést követő, hasonló cipőben járó rajongók szerint a betegségért egyértelműen a kontinentális éghajlat, az óriási hőmérsékletváltozások tehetők felelőssé. Volt, akinek Egyiptomba kiköltözve szinte egyik napról a másikra megszűntek a panaszai.

Most már Manker és Tibi is úgy látják, hogy a kiköltözésben rejlik az egyedüli megoldás. Kétlaki életre fognak tehát hamarosan berendezkedni, bár egyelőre még a keresés fázisában járnak. Az elsődleges szempont a megfelelő oktatás lesz, azt szeretnék, ha a kislányuk gyorsan be tudna illeszkedni az új környezetben.

Mivel Lora Bella angol nyelvű oviba jár, nem nehéz kitalálni, hogy Kasza Tibiék melegebb éghajlatú, angol „felségterületnek” számító térségekben keresik új otthonukat. Manker szerint annak nincs értelme, hogy hét napból hatot migrénnel töltsön, és nagy reményeket fűz a váltáshoz.

„Nem a világvégére megyünk, repülővel bárhonnan, bármikor haza lehet jönni, ha például Tibinek forgatása, tévészereplése vagy fellépése van. Meglátjuk, mit hoz az élet”

– szólt bizakodva a feleség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás