promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: vajon hallgathatsz a megérzéseidre a mai napon?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napja akár valami meglepetést is tartogathat a számodra. Hogy ez pozitív, vagy negatív lesz-e, azt igyekszik megsúgni a jelenlegi bolygóállás. Lássuk, hogy mire érdemes vigyáznod és figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy kicsit elveszetnek érzed magad, szóval nagy szükséged van a figyelemre. Ezt semmiképpen ne próbáld meg erőszakkal megszerezni, mert a környezetednek nem fog tetszeni, ha a nyafogós éned kerül elő. Ha biztos akarsz lenni magadban, akkor meg kell fűszerezned a mai napot egy kis határozottsággal. Azt már neked kell tudni, miképp tudod elővarázsolni magadból.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma nagy támogatást kaphatsz a családtagjaidtól. Eleve jó időszak ez arra, hogy együtt legyetek, de tisztázhatjátok a felmerülő problémákat is. Igazi harmóniát vihetsz ebbe a napba, ha nem engeded, hogy bármi elrontsa a kedved. Muszáj kizárnod minden stressz-faktort. Ne gondolj se munkára, se múltbéli csalódásokra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé tud tenni. Szóval ha el akarsz varázsolni valakit a környezetedben, akkor itt a lehetőség. Pont ezért nem jó, ha bebújsz a csigaházadba. Mozdulj ki, és próbálj meg szervezni valami kisebb programot legalább. Olyan emberre is rátalálhatsz, aki a munkádban lehet később nagy segítség.

Rák (június 22. - július 22.)

A szerelem, a kreativitás és kockázatvállalás fog benned felébredni hamarosan, és ez már a mai napon elkezd mocorogni. Ezektől ne ijedj meg, mert egy új kezdetet hozhatnak a munkádban, és a magánéletedben is. A legfontosabb az, hogy ne zárkózz be, és legyél nyitott mindenre a határaidon belül. Játékosan könnyed leszel, szóval nem is fogsz megfutamodni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Legszívesebben kiszabadulnál a négy fal közül, de ezt gondold át, ha otthon még vannak feladatok, amiket tejesítened kell, akkor az legyen az első. Kisebb viták robbanhatnak ki a környezetedben. Ezeket mindenképpen kezeld türelemmel, és ne vedd elő a parancsolgatós énedet. Ne vállalj be túl sok terhet, mert azok elronthatják a hangulatodat. Az estét mindenképpen töltsd pihenéssel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jelenleg mindenre képesnek érzed magad, de azért ne vegyél mindent a nyakadba. Találd meg az egyensúlyt: engedd szabadon az aktív éned, de adj teret a passzívnak is. Most eleve új célokat tudsz kitűzni, szóval gondolkodj el ezen is. Szabj egy jobb irányt az életednek. Jövő héten akár bele is vághatsz lépcsőzetesen a megvalósításába.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egyáltalán nem baj, ha elengeded magad a mai napon, de közben azért ne állítsd le teljesen az agyad. Jól működik az elméd, és ha kellően beindítod, akkor választ kaphatsz néhány olyan kérdésre az életedben, ami már régóta nyomaszt. Ha van rá alkalmad, lehet nem ártana meditálnod egy picit. Járj körbe képzeletben mindent, amit csak tudsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki végre kezd megszűnni a stressz körülötted, így az energiád és a lelkesedésed is magasabb. Jobb lenne úgy kezdeni a jövő hetet, hogy fel vagy töltődve, ráadásul most van is egy plusz napod kipihenni magad. Az se baj, ha egész nap nem akarsz kimozdulni az ágyból. Érezd jól magad, mert megérdemled.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rendbe mehet minden a hétvége további részében, de csak akkor, ha te irányítasz. Előfordulhat, hogy néhány konfliktust így se fogsz tudni elkerülni. A hízelgő szavak nem mindig fedik a valóságot a környezetedben. Ne engedd, hogy bárki befolyásoljon, járd a saját utadat, és tedd azt, amihez valóban kedved van.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezen ébredsz, és van is benned egy baljóslatú hangulat, ami el fog kezdeni gyötörni. Esetleg megfeledkeztél valamiről, amit már nem tudsz elintézni? Akármi is legyen, próbáld úgy felfogni, hogy már úgy se tehetsz semmit. Dőlj hátra, tedd fel a lábadat, és pihenj végre egy nagyot. Ne akarj kimozdulni a hidegben, de az is a legjobb, ha a négy fal között maradsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Néhány furcsa, de csodálatos dolog történhet ma veled, ezért is fontos, hogy legyél nyitott mindenre. A szerencse is a te oldaladon áll, szóval hála égnek nagyon nehezen tudnak elromlani a dolgok körülötted. Próbálj ma mindent megtenni a boldogságodért. Egy kis nosztalgiázás nagyon tűzbe fog tudni hozni.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem ártana mindenben oldanod a feszültséget. Ha túl stresszes vagy, akkor minden összeomolhat körülötted, de legfőképpen te. Minden erőddel azon legyél, hogy elhessegesd a negatív energiákat. Ha van valamilyen vágyad, kívánságod, akkor igyekezz kielégíteni. Most ne törődj mások problémáival, hanem kapcsold ki az agyadat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás