promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: néhány csillagjegynek nehezen indulhat a hét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesznek olyanok, akik eléggé nehezen fognak tudni felpörögni a hétvége után, pedig muszáj lesz. Ha van rendezetlen ügyed, akkor mindenképpen érdemes azzal kezdeni, különben nem fogsz tudni koncentrálni a többi dologra. Lássuk, hogy mit üzen a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem üzennek túl jó dolgokat neked a csillagok. Elég sok feladat szakadhat a nyakadba, pedig azt hitted végre eljöhet a felüdülés. Emiatt lehet kicsit zaklatott lehetsz, és úgy érzed, nem tudsz semminek eleget tenni. Próbálj meg sorrendet felállítani, és koncentrálj csak a legfontosabb ügyekre. Amit el tudsz halasztani, azt tedd meg, és jusson időd a pihenésre is.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez egy remek nap lehet a számodra. Nagyon befogadó vagy, legyen szó kommunikációról, vagy tanulásról. Az is pozitív, hogy bárkivel meg tudod értetni magad, szóval ha valakivel haragban vagy, épp itt az idő, hogy kibékülj vele. Természetesen neked kell kezdeményezned, de most te is vagy a domináns fél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Próbálj meg a kapcsolataidra koncentrálni. Lehet van pár barátod, akiket jó ideje elhanyagolsz. Ha felveszed velük a kapcsolatot, akkor remek programokat szervezhettek együtt. Próbálj meg velük összefutni, és bár most nehéz bár a hétvége elmúlt, de ha kreatív vagy, akkor bármit össze tudsz hozni. A pároddal is tartalmas időt tölthetsz együtt, ha engedsz a csábításnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Végre megkaphatod azt a kezdő lökést, ami tűzbe tud hozni. Kicsit el vagy veszve az utóbbi időben, szóval ez nagyon jót fog tenni neked. Megteheted az első lépéseket egy jobb élet felé. Amúgy is elég vakmerő vagy az utóbbi időben, de vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára. A vakmerőségedben benne van az is, hogy nagyon rossz döntéseket hozhatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Picit érzékenyebb lehetsz a kelleténél. Úgy érezheted mindenki ellened van, vagy nem értékelnek eléggé. Lásd át a helyzetet, nézz körbe a környezetedben, és rá fogsz jönni, hogy csak bebeszéled magadnak. Nincs ellenségeskedés körülötted, ha csak te nem adsz neki okot. Ettől még érvényesülnöd kell, de ne vidd túlzásba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég hullámzó lehet a kedved, amit a környezeted is észre fog venni. Ne vetíts ki senkire semmi negatív hangulatot. Át kell gondolnod azt is, hogy nem vállalsz-e be túl sok teendőt ezen a héten. Egy kis változtatással, átszervezéssel lehet mindenre időd, amire szeretnéd. Legyél kreatív, és találd fel magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet vannak olyan feladataid, amik rád maradtak, de ezeket ne rohanva pótold. A bolygók most az aktív kikapcsolódást támogatják, ha erre nem jutott idő a hétvégén. Ha kipihened magad, akkor újult erővel vághatsz bele a kihívásokba ezen a héten. Sokkal jobb így, mintha fásultan indulsz neki. A rossz kedved csak depresszióba fog átesni, az pedig senkinek sem jó.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Végre igazán elő fog törni belőled az optimizmus. A kalandvágyad is a csúcson van, így szívesen vágsz bele új dolgokba. A randizásra is jó esélyed van, mert nagyon jól tudsz kommunikálni, de ha kell, akkor flörtölni is. Nem kell álarcot viselned, a saját stílusoddal is le tudsz venni mindenkit a lábáról. A karanténos estéket azzal töltsd, hogy tágítod a látókörödet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az elméd most igen éles, szóval hirtelen sokat tudsz tanulni, és ezeket gyorsan fel is tudod használni. Lehet olyan fordulatok jönnek az elkövetkezendő pár napban, amik miatt az éles elme igazán a hasznodra lesz. Ma a megérzéseid a szokásosnál aktívabban. A bolygól azt súgják, hogy nyugodtan hallgathatsz rájuk.

Bak (december 22. - január 20.)

Nemsokára pozitív változások történhetnek a pénzügyi helyzetedben. Ez lehet jövedelem növekedés, vagy valamilyen váratlan fordulat, ami megkönnyít mindent. Közben felfedezheted valamelyik rejtett tehetségedet, amiről eddig nem volt tudomásod. Ez egy másik életet indíthat el, de ahhoz persze kell, hogy jól használd. Előbb inkább tapasztald ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Előtörhet belőled az igazi társasági ember, és minden beszélgetést meg tudsz fűszerezni. Így a világ is egyre jobban kitárul előtted, mert olyan információkat szerezhetsz, amik segíthetik a hétköznapjaidat. A közeljövőben újra felbukkanhat egy barát vagy rokon, akit már régóta nem láttál. Ki akar békülni, vagy valami más van a dologban? Ki fog derülni, viszont legyél résen.

Halak (február 20. - március 20.)

Benned van a változás, de el kellene gondolkoznod azon, hogy várj vele egy kicsit. Ha nagyon kapkodósra veszed a dolgot, akkor nem tudsz megfelelően átalakulni. Lépcsőzetesen haladj, bármilyen célt is tűztél ki magad elé. Lehet még nem tudtad teljesen kipihenni magad a hétvégén, szóval este ezzel, vagyis magaddal foglalkozz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás