promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: mégis igaznak bizonyult a pletyka Nádai Anikóról!
Borítókép:  LifeTV/Frizbi (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felgyorsultak a történések, a tengerparti lánykérés után nagyot robbant az új hír.

Nádai Anikó téli vakációja egy szokásos celebkirándulásnak indult, de aztán többször is óriási fordulatokat vett. A Való Világ 4. évadában 2010-ben feltűnt, majd az Anikó Show-val további ismertséget szerző hírességgel – nem túlzás ezt állítani – pár hét alatt megfordult a világ.

Előbb párja, a kosárlabdázó Hajmásy Péter (Weisz Fanni korábbi férje) kérte meg a kezét a Dominikai Köztársaságban, amire Anikó természetesen nem tudott nemet mondani. Az intim, megható, ugyanakkor vicces tengerparti pillanatokról egy videó is kikerült a webre.

Már ekkor több hozzászóló megjegyezte, hogy az újdonsült menyasszonynak mintha kerekebb lenne a pocakja a megszokottnál. Ezt a gondolatot azonban mindenki gyorsan elhessegette magától, de a történet a pár hazatérése után új életre kelt.

„Szeretnénk Veletek is megosztani a boldogságunk. Az örömünk határtalan! Bővül a családunk”

– kiáltotta világgá a nagy hírt Anikó, párja ölelő karjaiban. Bizonyítékként pedig ott láthatjuk Péter kezében a babafotót is, sőt a büszke apuka máris meghatottan simogatja leendő felesége pocakját.

„Elájulooook! Gratuláluuunk Nektek!!!!!”

– ujjongott egy kommentben az influenszer Megyeri Csilla is, akivel Anikó minden bizonnyal nagyon jó barátságot ápol. A baba várható érkezésének időpontjáról egyelőre nem adtak hírt, de már idén szülők lesznek a friss jegyesek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás