promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötből egy: halálpontosan bekövetkezett a vak Baba Vanga első idei jóslata
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ausztráliát az elmúlt években forróság sújtotta, most viszont az áradásokkal küzd.

A vak Baba Vanga 1996-ban elhunyt, de próféciáit minden új esztendő kezdetekor előveszik. A titokzatos bolgár asszony 2022-re öt konkrétabb jövendölést tett, amelyek közül az egyik máris megvalósult – félelmetes gyorsasággal és pontossággal.

Ki gondolta volna, hogy az évek óta komoly forrósággal, aszályokkal és bozóttüzekkel sújtott Ausztráliának idén pusztító áradásokkal kell majd szembenéznie? Talán csak Baba Vanga, akinek így az egyik próféciáját máris kipipálhatjuk.

A Hunga-Tonga-Hunga Ha’apai szigethez közeli, víz alatti vulkán január elején többször is kitört, és ezzel félelmetes cunamikat indított el a Csendes-óceánon. Ez elsősorban Tonga szigetcsoportjait érintette hátrányosan, de a veszélyes hullámok egészen Ausztráliáig elszaladtak.

A kontinensnyi országot ezzel párhuzamosan intenzív esőzések is sújtották, január 8-án pedig megérkezett a Seth ciklon, mégpedig gigászi hullámokkal és szokatlanul magas dagállyal. A hatóságoknak egy tucat strandot le kellett zárniuk, de a víz a szárazföldre is benyomult, áradásokat kiváltva.

Baba Vanga tehát ebbe alaposan beletrafált, ezért érdemes felidézni, mit jövendölt még erre az esztendőre:

  • Érkezik egy újabb járvány, mégpedig Szibériából, ahol a globális felmelegedés miatt olvadnak ki veszedelmes vírusok a fagyott talajból.
  • Az idegenek, akik az Oumuamua nevű aszteroidát küldték a Föld közelébe, természetesen az élet nyomait keresték nálunk. És mivel megtalálták, több embert is el fognak rabolni.
  • Indiában 50 Celsius-fok fölé fog emelkedni a nyári csúcshőmérséklet. Ez kedvez majd a sáskáknak, amelyek letarolják a termést, éhínséget okozva a hatalmas országban.
  • Az egyik leghihetőbb jóslat szerint pedig az emberek minden eddiginél több időt fognak majd a képernyők előtt tölteni. A technológiai függőség pedig olyan spirálba kergeti őket, hogy lassan nem tudják megkülönböztetni a virtuális világot a valóságtól.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás