promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokan meglepődnek a szexuális szakértő furcsa tanácsán – Vajon tényleg beválik?
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, a szakember szerint nem csak az arcra lehet használni a pirosítót.

Mindenki a legjobban akar kinézni a hálószobában. Egy sexpert pedig nem volt rest megosztani a maga trükkjeit a követőivel.

Tracey Cox párkapcsolati szakértő szerint úgy tűnik, nemcsak az arcra, hanem máshová is használni kellene a pirosítót. Azt javasolja, hogy a nők tegyenek sminket a mellbimbójuk köré, hogy határozottabb legyen a bimbó vonala szex közben.

Úgy gondolja, ahhoz, hogy valaki a legmagabiztosabb legyen a hálószobában, ez még nem elég. Szerinte érdemes használni barnító krémet, szájfényt, és mindig hagyni kell időt a megfelelő smink elkészítésére.

Tracey Cox arról is beszélt, hogy nem szabad szégyenkezni a hálószobában, és nyugodtan ki lehet élni a fantáziákat.

"Nem kell bonyolultnak lennie. Lehetsz egy nővér, aki többet ad be, mint egy aszpirin, amíg a kórházban lábadozik a beteg. Vagy egy egyetemi hallgató, aki el akarja csábítani a professzorát”

– adott tippeket, majd hozzátette, hogy nyugodtan bármit ki lehet találni, egyáltalán nem baj, ha elszáll a fantáziánk, mert pont az a lényege, hogy olyasmit találjuk ki, amit a való életben sosem tennénk meg.

„Szóval pakold el a bűntudatot, és ne ítélkezz a párod által javasoltak felett sem"

– folytatta.

A szakértő azt is elmondta, hogy a szerepjátékhoz nincs szükség drága kellékekre:

„Az öltözködési rész, amit a legtöbb ember ijesztőnek talál… Gyakran csak a szimbolizmusra van szükség. Van egy hármas fantáziád? Vigyél magaddal egy vibrátort az ágyba”.

Forrás: Daily Star

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás