Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Több pénzt keres egy 17 éves TikTok-os lány, mint a legnagyobb vállalatok vezetői

Több pénzt keres egy 17 éves TikTok-os lány, mint a legnagyobb vállalatok vezetői

Élet

Több pénzt keres egy 17 éves TikTok-os lány, mint a legnagyobb vállalatok vezetői

Élet

Helmeczi Benjamin 09:39

Hihetetlen mennyiségű pénzt keresett tavaly a 17 éves lány a TikTok-kal.

Az Axios nevű amerikai hírportál írta meg, hogy a TikTok jelenleg legnagyobb sztárja, egy 17 éves lány csaknem kétmillió dollárral több pénzt keresett 2021-ben, mint a világ egyik legnagyobb olajvállalatának vezetője.

A portál a The Wall Street Journal összesítésére hivatkozva írja, hogy Darren Woods, az ExxonMobil elnök vezérigazgatója 2020-ban 15,6 millió dollárt vitt haza, míg Charli D'Amelio, a TikTok legjobban kereső alkotója tavaly 17,5 millió dollárt keresett. A hatalmas összeg szponzorálásból, saját divatáru márkájából és a Hulu streamingszolgáltató által készített egyik sorozatból származott.

Bevételével D'Amelio olyan nagy vezetőket előzött meg, mint a 14,7 millió dollárt kereső Kevin Johnson Starbucks-vezért, a 13,1 millió dollárral rendelkező Ed Bastiant, a Delta Airlines első emberét, valamint a McDonald's elnök-vezérigazgatóját, Chris Kempczinskit is, aki 2020-ban 10,8 millió dollárt keresett.

@charlidamelio

u right x need to know DJ Lilli - Lilli

Charli D'Amelio-nak több mint 133 millió követője van a TikTokon, és 10 milliárd feletti kedvelésnél jár. Ő volt az első a portálon, akinek 50, majd 100 millió követője lett, és mindezt két év alatt érte el, ugyanis 2019 óta aktív. Rövid videóit több millióan nézik, némelyik tartalom nézettsége csaknem az 50 milliót is eléri.

Ha mindez nem lenne elég, Charli húga, Dixie szintén aktív a TikTok-on, mi több, ő a portál második legjobban kereső alkotója: a testvérpár együtt 27 millió dollárt keresett 2021-ben.

@charlidamelio

making pasta

original sound - Jennii Jellii

Borítókép: Profimedia