promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ügyelj, hogy ezen a napon minden a helyére kerüljön
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek egy picit melankolikus lehet a hangulata, hiába közeledik a hétvége. Ügyelj arra, hogy kebelezzen be teljesen a stressz, mert az hibás döntésekhez fog vezetni. Lássuk, hogy mik a legfontosabbak, amikre figyelned kell!

Kos (március 21. - április 20.)

Túlságosan is hosszú volt ez a hét a számodra. Nem ártana egy kis szünetet tartanod, mert nagyon ki fogsz merülni idegileg. Ha teheted, dobd kicsit félre azokat a dolgokat, amik alacsony szinten tartják az energiáidat. Ne akard magadat túlterhelni, mert akkor csak mélyebb gödörbe fogsz kerülni. Jelölj ki magadnak egy stresszmentes övezetet.

Bika (április 21. - május 20.)

A féltékenység ma nagyon bekebelezheti a lelkedet. A pároddal és a környezeteddel is nehezebben tudsz kijönni a kelleténél. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, és kivételesen ne zárkózz el a csapatmunkától. Nem ment jól az utóbbi időben a feszültséglevezetés, pedig valahogy muszáj leszel kikapcsolni az agyadat. Hétvégén erre is legyen időd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Muszáj leszel elővenni a türelmesebb énedet a cél érdekében. Ezen a napon alaposan kiboríthat valaki, vagy valami. Általában higgadt szoktál maradni, de most abszolút elveszítheted a fejed. Felesleges mást hibáztatnod, inkább találd meg közösen a megoldást valakivel. Vizsgáld meg alaposan a gondot, és nyugodtan gondold át mit kellene tenned lépésről lépésre.

Rák (június 22. - július 22.)

Ügyesen keverted a kártyáidat, és tervezgettél, de mégis sok minden felborulhat körülötted. Nem tehetsz róla, a körülmények rondíthatnak bele mindenbe, szóval felesleges ostoroznod magad. Az élről visszacsúszhatsz a középmezőnybe, de nem kell sokáig ott tanyáznod. A leleményességed a topon van, szóval használd ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A közeli környezeted tőled várhatja a megoldást néhány problémára. Tanácsokat nyugodtan adj, de azért hívd fel rá a figyelmet, hogy nem te fogod megváltani a világot. Hétvégén nagyon erősen megnyílhat a tudatod. Ne zárkózz el semmitől, és mindenképpen vesd papírra az ötleteidet. Érdemes emlékezni rájuk, mert új ajtókat nyithatnak ki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehezebben fog beindulni a napod, de ne félj, mert szépen fel fogsz pörögni. Most minden projekt, amibe belevágsz, fokozott figyelmet igényel. Ne ijesszen meg semmilyen kihívás, de legyél koncentrált. A sok munka után hétvégén, vagy akár már ma este nem ártana kényeztetned magadat valamivel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A buta emberek nagyon az őrületbe tudnak kergetni, szóval mindenképpen zárd ki őket. Nem szabad hagynod, hogy ezek az emberek mindenben akadályozzanak. Hétvégén találd fel magad, hogy ki tudj valahogy mozdulni a négy fal közül. Sok csalódásban volt részed, most már ideje lenne egy kis pozitív hullámnak, amit tökéletesen meg tudsz lovagolni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki valaki el akar titkolni előled valamit. Legyél résen, nehogy meghiúsítsák valamelyik tervedet a hétvége előtt. A megérzésed meg fogja mondani, hogy ki az a személy. Próbáld rávenni, hogy nyomás nélkül megnyíljon. A befejezetlen feladatok is keresztbe tehetnek neked, szóval akkor is végezz mindennel, ha csak estére tudsz pontot tenni a végére.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit aggódhatsz a pénzügyi stabilitásod miatt. Nem árt spórolnod, de ötletességgel meg fogsz tudni oldani mindent. A szerelmi életed is egy kis kalamajkába keveredhet. Úgy tűnik valaki, aki vonz, más iránt érdeklődik. Ne fogd ezt fel csalódásnak, ezeket az embereket el kell engedned. Ha párkapcsolatban élsz, akkor többet kellene beszélgetnetek.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma igazán jó a problémamegoldó képességed, amire szükséged is lesz. Már a nap elején félreértések merülhetnek fel, amiket tisztáznod kell. Nyugodtan használhatod a megérzéseidet. Minden problémát türelemmel mérj fel, és előbb fejben találj rájuk megoldást. Kapkodnod semmiképpen sem szabad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valakivel erős vitába keveredhetsz. A mosolyszünetet máris könyvelheted, mert amúgy sem vagytok valami jóban egymással. Az egódnak a helyén kell lennie, és a felfokozott érzelmeket is háttérbe kell szorítanod. Nem ártana, ha elővennéd az okos enged, szamár szenved taktikát, és ne te legyél a szamár.

Halak (február 20. - március 20.)

Az otthoni változások átmeneti frusztrációt okozhatnak, ami némi feszültséget okoz a családtagokban. Muszáj leszel valahogy stabilizálni a helyzetet, különben csatatérré változhat minden. A higgadtságodat át tud ragasztani a többiekre is. A hétvégén az indulatok alábbhagyhatnak és minden rendben lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás