promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: a repülőjáraton derült ki, hogy pozitív a COVID tesztje – Példásan kezelte a helyzetet!
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Patt helyzetbe került egy nő a Chicagóból Izlandra tartó repülőjáraton, ugyanis pozitív lett a COVID-19 tesztje a gépen - kényelmetlen megoldás született.

Egy Chicagóból Izlandra tartó amerikai repülőjáraton mindenki békésen utazott, kivétel egy utast: Marisa Fotieo, egy michigani tanítónő észrevette félúton, hogy fájni kezdett a torka, ezért hátrament a mellékhelyiségbe és elvégzett magának egy COVID-19 gyorstesztet. 

„Megfogtam egy gyorstesztet, bevittem a wc-be és kb. két másodpercnek tűnt, már láttam is a két csíkot”

- mondta Fotieo az NBC News-nak. 

„150 ember volt a repülőn és a legnagyobb félelmem az volt, hogy megfertőzöm őket”

- folytatta. 

Még a TikTokon is megosztott egy rövid videót a szűkös helyiségből, amiben elárulta, hogy pozitív lett az eredménye, miközben az Atlanti-óceán felett repült. Aztán a hölgy az utazás fennmaradó idejében a wc-ben ragadt: önkéntes karantént jelölt ki magának. Az ital- és ételellátásáról az egyik légiutaskísérő gondoskodott. 

Fotieo TikTok videóját már több, mint 4 millióan tekintették meg, amióta feltöltötte azt december 21-én. Sokakban felmerült a kérdést, hogy hogyan tudott egyáltalán felszállni a gépre. Fotieo elmondása szerint két negatív PCR teszttel is rendelkezett az indulás előtt, így ő is értetlenül állt a helyzet előtt. Végül sajnos nem jutott el a kijelölt úticéljaira Izlandon, ugyanis az egész ott tartózkodását karanténban kellett töltenie.

Forrás: The Guardian

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás