promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyből egy: rögtön az első szexuális kapcsolata során teherbe esett a 18 éves lány
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Túlságosan is megbízott az esemény után tablettában, amely nála csődöt mondott.

A brit Charity Grace egészen 18 éves koráig várt arra, hogy odaadja magát egy fiúnak, mert nem akarta, hogy a barátai, környezete könnyűvérűnek tartsák. Aztán rögtön az első aktus során nemcsak a szüzességét vesztette el, de teherbe is esett.

Talán nem a legjobb védekezési módot választotta a ma már 22 éves fiatal anyuka, akinél az esemény utáni tabletta fuccsolt be. Pedig mindössze két órával az aktus után vette be, de valami félresikerült, így lett egy csodálatos kisfiú szülője.

Charity a TikTokon számolt be a vele történtekről, elsősorban azért, hogy a szüzességük elvesztését tudatosan megtervező lányok okulhassanak belőle. Az orvosok egyébként kapásból azt mondják mindenkinek, hogy hiba az ilyen tabletták (amelyeket általában 72 órán belül kell bevenni) mindenhatóságában bízni.

A statisztikák szerint a nők 2,6 százaléka jár Charityhoz hasonlóan, vagyis 100-ból ketten-hárman, ami valóban nem megnyugtató arány. Tapasztalatok szerint a túlsúllyal küzdő, magasabb testtömeg-indexszel (BMI) rendelkezőknél csökken a pirulák hatékonysága.

„A tabletta ellenére teherbe eshetsz, de ezt nem tudod meg addig, amíg rád nem törnek a reggeli rosszullétek”

– közölte Charity a nem túl biztató tényeket. A videóhoz fűzött kommentekben több nő is elárulta, hogy hasonló módon lett várandós, nincs tehát rosszabb hozzáállás, mint maximálisan megbízni az efféle gyógyszerekben.

Charity két hónapja járt azzal a fiúval, akivel végül lefeküdt, és rögtön az első együttlét telitalálatnak bizonyult. A srác becsületére válik, hogy a lányt 7 hónapos terhesen feleségül vette, ma is együtt vannak, sőt a családot már két poronty alkotja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás