promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van még olyan, aki irigyli ettől a kövér sráctól a gyönyörű, szexi feleségét?
Borítókép:  instagram.com/siennakeera
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy a milliárdhoz volt az esélye a trollok szerint, hogy a lány őt választja – és megtörtént!

A brit színész George Keywood – mit szépítsük – kissé túlsúlyos, a 184 centis magasságához a kelleténél nagyobb testtömeg társul. Mivel vannak lányok, akik a mackós alkatot kedvelik, ez nem jelent gondot számára a magánéletben.

A felesége a gyönyörű, karcsú Sienna Keera, akivel nemrég kisfiuk is született. A családi boldogság azonban szúrja néhány rosszindulatú kommentelő szemét, az egyik TikTok-troll szerint például

egy a milliárdhoz volt az esélye annak, hogy a párja éppen a duci fickókra bukjon.

Pedig éppen ez a helyzet, Sienna boldogan él a 27 éves színésszel. Mégis furcsának találják őket együtt, gyakran részesülnek megbélyegzésben, ami a mai modern világban legalábbis furcsa. Gyanítható, hogy az irigykedés vezérli a cinikus beszólásokat.

George legutóbb egy szituációs komédiában szerepelt, amihez az alkata tökéletesen megfelelő, hiszen a kövér embereket általában jó kedélyűeknek is tartják. A felesége, Sienna pedig sikeres influencer, aki szívesen számol be életük legapróbb rezdüléseiről is az Instagramon.

Az ausztrál származású lány a közösségi médián keresztül bolondult bele George-ba is, olyannyira, hogy képes volt miatta Angliába átköltözni. Szerencsére a férfinak sincs baja a testképével, meglehetősen magabiztos, ráadásul nem is szégyellős, ezért gyakran mutatkozik félmeztelenül, vagy akár atlétában a megosztott képeken.

A TikTokon jelenleg 473 ezer követőjük van, akik között jó néhány troll is akad. Ők általában a lányt „aranyásónak”, a srácot pedig „pancsernek” tartják, nem tudnak leszakadni arról, hogy a pár tényleg boldog lehet együtt.

„Ez egy szomorú világ számotokra, ugye? A feleségem a kövér fickókra bukik, ez van. Az ő dolga, és szerencsére ezért van velem”

– vágott vissza George egy alkalommal a kéretlen hozzászólóknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás