promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: pocsékul indult a heted? Még nincs késő rátalálni a helyes útra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne keseregj sokat, ha valami nem sikerült, hanem meríts a tartalékaidból, és vágj bele motiváltan a kihívásokba. Megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha mindig elzárkózol azoktól az emberektől, akik idegesítenek illetve frusztrálnak, akkor sosem fogod tudni rendesen legyőzni őket. Okos és könnyű dolog legyinteni rájuk egyet, de ha előrébb akarsz jutni az életben, akkor meg kell találnod velük is a közös hangot. Megvan ehhez az érzéked, csak bátrabbnak kell lenned.

Bika (április 21. - május 20.)

Az egyre növekvő önbizalmad segít lenyűgözni az embereket a környezetedben, de azért vigyázz, hogy ne szállj el magadtól. Újra előjöhet az éned, aki mindenben és mindenkiben csak a hibát keresi. Neked is van mit helyreraknod magadban, szóval inkább azzal kellene foglalkoznod. Legyen az a cél, hogy napról napra picivel jobb és boldogabb ember legyél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Tegyél meg magadnak egy szívességet, és mérlegeld, hogy milyen terveket akarsz megvalósítani a jövőre nézve. Meglátod, hogy ha ez az egész megvan a fejedben, akkor könnyebben fogsz belevágni ebbe az évbe, sőt, már a hónap végén látni fogod az eredményeket. Most viszont legyél okosabb, és ne merítsd le, vagy pörgesd túl magadat.

Rák (június 22. - július 22.)

A magabiztosságod növekszik, ami bizony egy nagyon jó dolog. Lehet itt van a megfelelő alkalom arra, hogy belevágj valami merészbe, amitől mindig is féltél. Végre te is látod, hogy egy fokkal jobban kell érvényesülnöd az életben. Ezt az egészséges hozzáállást a barátaid még jobban tudják erősíteni, és támogatni fognak mindenben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez egy olyan nap, amelyet előnyödre fordíthatsz, ha minden helyzetet megfelelő hozzáállással kezelsz. Legyél bevállalós és ne engedd magadat átverni semmivel. A rosszkedvű emberek nagyon le tudják húzni a hangulatodat, szóval őket inkább kerüld el messziről. Ha a kedves és a pozitív arcodat veszed elő, akkor nem lehet semmi probléma.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagy figyelmet kaphatsz mostanában, de persze nem mindegy, hogy az emberek szeretettel, vagy épen kritikákkal halmoznak el. Lehet utóbbi kicsit rosszul fog esni, de lehet néhány tanácsot meg kellene fogadnod. Könnyen el tudsz bűvölni embereket, és ezt az előnyödre tudod most fordítani. Ne könnyelműen használd, mert azzal az ellenkezőjét éred el.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ez a nap eléggé kiszámíthatatlan lehet, de az, hogy nem tudod pontosan mi fog történni, még jót is tehet neked. A váratlan problémákat kihívásnak fogod venni, és jobban fogod megoldani, mint gondolnád. Ez a lendület vihet előre, és dobhatja fel a hangulatodat, ha eredményes vagy. Most ahhoz is megvan a kedved, hogy kipróbálj valami szokatlant.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az utóbbi időben nagyon el tudsz vonulni a kis fantáziaországodba. Jobban kellene koncentrálnod, mert ha kihívások gördülnek elég, akkor nem fogsz tudni megfelelően reagálni. Az ünnepi hangulat jó volt, amíg tartott, de most már vissza kell térned fejben is a hétköznapokba. Az élet nehéz, neked pedig erősnek kell lenned, hogy mindenen túljuss.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most sok mindenben jó hatással lehet rád a változás, így nem is baj, ha átalakítod kicsit az életed. Itt nem kell drasztikus dolgokra gondolnod, csak olyanokra, amikkel fel tudod dobni a szürke hétköznapokat. Meg fogod látni, hogy a pozitív hozzáállás javítani fog a közérzeteden, és minden gördülékenyebben fog menni.

Bak (december 22. - január 20.)

Az nem jó taktika, ha minél gyorsabban akarod elérni a boldogságot. Mint mindenben, ebben is érdemesebb fokozatosan haladni. Sok minden meg tudja nehezíteni az életedet, de ne görcsösen keresd a megoldásokat, hanem legyél kicsit spontánabb. Nagyon el tudja venni jelenleg a kedved, ha nagy erőfeszítések árán sem sikerül valami.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napon nehezebben tudsz kijönni az emberekkel. Ügyelj arra, hogy ne legyél flegma, és ne bánts meg senkit. Elég görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy mindenben a kezedben legyen az irányítás, de nem mindig nálad vannak a legjobb lapok. Ha még nem is szeretnél csapatban dolgozni, nyugodtan fogadd el mások segítségét.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezebben haladsz mindennel, de amikor eléred a célodat, akkor nagyon le fogsz nyűgözni mindenkit. Legyen meg a kellő kitartásod, és ne engedj le az apró botlások miatt. Közben gondolkodj el azon is, hogy nem kell semelyik álmodról lemondanod, ami a fejedben kering, csak lehet picivel későbbre kell halasztanod a megvalósítását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás