promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A horvát modellnek egy hónapon keresztül hazudott a párja – döbbenet lett a vége!
Borítókép:  instagram.com/ecija_ivusic
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nőt a barátja elcsalta magával Olaszországba, még e-maileket is hamisított, hogy elaltassa a gyanúját.

A gyönyörű horvát egykori modell, Ecija Ivusic 35 évesen már beletörődött abba, hogy örökre pártában marad, nem kell senkinek. Aztán a sors persze igazságot szolgáltatott neki, és a barátja egy csodálatos lánykéréssel lepte meg őt.

 

Fotó: instagram.com/ecija_ivusic

A vőlegény a déli szomszédunkban jól ismert zenész, a szintén 35 éves Goran Belosevic, aki olaszországi útra vitte televíziós műsorvezetőként és influencerként dolgozó párját. A nő aligha gondolhatta, hogy mindez örök élmény marad számára, hiszen alig fél éve járnak együtt.

„Már a kezdetek kezdetétől nagyon őszinték vagyunk egymáshoz, azonnal megbeszéljük a nézeteltéréseket. Goran napról napra egyre jobban belopta magát a szívembe. Éppen akkor lépett az életembe, amikor már kezdtem minden vágyamat feladni, beleértve a szerelmi álmaimat is”

– mesélt őszintén Ecija a sorsában történt óriási fordulatról. Ő fog a férfi lakásába beköltözni, mert az sokkal tágasabb, mint az övé. Persze, ahogy az a nőktől már megszokott, megkezdte a közös életterük átalakítását, de a párja ebben is maximálisan együttműködő.

A zenész egyébként sima üzleti útként tüntette fel a firenzei kiruccanásukat, még e-maileket is hamisított annak érdekében, hogy a nő tényleg ne sejtsen semmit. Ecijának így a szava is elakadt, amikor kedvese letérdelt eléje.

Utána persze gyorsan észbe kapott, és több fotót is kirakott magáról az Instagramra, előtérben a csillogó eljegyzési gyűrűvel. Már a házasságkötés időpontjáról is van elképzelésük, de arról egyelőre babonából nem beszélnek.

Firenzében egy páratlan szépségű villában szálltak meg, aztán másnap rengeteg idejük volt városnézésre is. Goran estére tartogatta a lánykérést, de előtte még megígértette a nővel, hogy nem fog pánikba esni, bármit mondjon is.

„A pulzusom rögtön ezerre ugrott, elsápadtam, szédültem. Aztán bevallotta, hogy már egy hónapon keresztül hazudott nekem. És akkor tette fel nekem a kérdést, amivel életem egyik legszebb percét szerezte nekem”

– elevenítette fel az egykori modell a rémisztően indult meghitt pillanatok történetét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás