Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

550 darab tortával lepte meg magát egy férfi a szülinapján

550 darab tortával lepte meg magát egy férfi a szülinapján

Élet

550 darab tortával lepte meg magát egy férfi a szülinapján

Élet

Promotions 22:22

Saját maga vágta fel mindegyiket, elképesztőre sikeredett a bulija.

A járványhelyzet alaposan felforgatta minden ember életét, néha a leghétköznapibb cselekedetek megszervezése és elvégzése is soha nem tapasztalt nehézségekbe ütközik. Például egy születésnapi parti összehozása is.

Alighanem ebből lett elege az indiai Surya Raturinak, aki a közelmúltban rendhagyó módon, 550 darab torta – és persze jó néhány barát, rokon – társaságában ünnepelt. Lehet, hogy ezúttal túl messze ment, de már rendkívül hiányoztak neki az ismerősei.

A Mumbaiban élő férfi óriási bulijáról egy videó is kikerült a webre, és természetesen fénysebességgel járta körbe a közösségi médiát. A felvételen jól látszik, hogy a rengeteg édesség három asztalt is megtöltött.

Surya és barátai az egészségügyi előírásokkal sem sokat törődtek, amikor megszervezték a megabulit. A kommentelők azonban nemcsak emiatt szólták meg őket, hanem azért is, mert túlságosan felvágósnak tartották a partit, ez pedig Indiában (ahol rengeteg szegény él még mindig) érzékeny témának számít.

Az esemény csúcspontját az jelentette, amikor az ünnepelt megindult az egyik asztal végétől, és gyors mozdulatokkal szeletelni kezdte a legkülönfélébb ízesítésű tortákat. Szinte hihetetlen, de percek alatt végzett az 550 darabbal, igaz, a legtöbbön csak egy-két vágást ejtett.

A tömeg folyamatosan a nyomában haladt, az attrakció vége felé pedig meggyújtották az asztalok közepére kitett tűzijátékokat is. Arról nem érkezett hír, hogy mi lett a sütik sorsa, de ekkora vendégseregletnél aligha mentek pocsékba.

Borítókép: Profimedia