promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: szabadítsd fel az energiáid, és hozz össze egy tökéletes hétkezdést
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fontos, hogy már a mai napon a csúcson tudj pörögni. Mindenképpen kerüld a kisebb konfliktusokat, mert így biztosan nem lesz semmi baj. Nézzük, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem ártana foglalkoznod picit az egészségeddel, amit lehet, hogy elhanyagoltál mostanában. A stresszt is vissza kellene szorítanod az életedben, mert egyáltalán nem tesz jót neked. Találd meg, mivel tudod kiiktatni az életedből. Viszont nagyon nem szabad beleesned abba a hibába, hogy bebeszélsz magadnak egy csomó mindent. Ne legyél hipochonder!

Bika (április 21. - május 20.)

Ha nem vigyázol, akkor elég nagy szakadék lesz a munkád és a magánéleted között. Ez feszültséget generálhat mindenkivel, aki fontos neked. Fontos megtalálnod az egyensúlyt, méghozzá úgy, hogy magadat se hanyagold el. Vártatlan helyzetek üthetik fel a fejüket a mai napon. Ne dőlj be mindennek, és láss a dolgok mögé.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma végre tisztázhatsz egy félreértést, ami már régóta nyomasztott. Ehhez azonban neked kell megtenned az első lépést, és nyitni az illető felé. Már ideje is, hogy érettebb legyél ebben. Ha szingli vagy, akkor jól vigyázz, mert egy olyan illető akarja megszerezni a szerelmedet, aki nem az igazat mondja magáról.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy igen csak pörgős nap vár rád, de kellő koncentrációval túl tudod élni. Az aprólékos munka nem igazán hoz lázba jelenleg. Gyors sikereket szeretnél, és ha ügyes vagy, el is tudod érni őket. Meg tudod érteni mások lelki állapotát, és érzelmileg fogékonyabb is vagy. Kezdesz visszatérni önmagadhoz, és ez pozitívan fog hatni rád.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók állása kedvezőtlenül hathat a karrieredre. Próbáld meg elkerülni, hogy valamilyen fontos döntés háruljon rád ebben. Most csak végezd el a kötelezőt, és takarítsd ki a fejedet. Az érzéseid és a gondolataid nincsenek összhangban jelenleg, szóval nagyon figyelj erre. Nem szabad, hogy hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedj bármiben is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A pénzügyekben jelenleg nem szabad most olyan döntéseket hoznod, amik hosszú távra szólnak. A mostani bolygóállás azonban kedvezően hat az érzelmeidre. Próbáld meg kifejezné azok felé, akik igényelnék, de nem mindig kapják meg ezt az oldaladat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég pörgős lesz a mai napod, de te próbálj meg magad köré igazi békeszigetet teremteni. Ha nem tud senki sem kizökkenteni, akkor nagyon jól fogsz tudni haladni mindennel. Fontos, hogy megértő legyél mindenkivel, mert így el tudod kerülni a felesleges konfliktusokat. Ne foglalkozz azokkal a kérdésekkel, amik téged abszolút nem érintenek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Figyelj oda magadra, mert hangulatváltozások várnak rád, amik főleg a bizonytalanságod miatt törnek elő. Még lehet a nézeteid is megváltozhatnak pár dologban, de ezeket nem kellene reklámoznod, mert nem tartósak. Semmiképpen ne vágyakozz olyan dolgok után, amikről úgyis tudod, hogy sosem lesznek elérhetőek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Előfordulhat, hogy egy korábbi romantikus partnered újra felbukkan a színen, és bizony nem csak barátkozni szeretne. Akkor is félned kellene, ha szingli vagy, mert nem azokat az érzéseket hozná ki belőled, amire számítottál. Tisztáznod kell, hogy vannak olyan határok, amiket te már nem szeretnél átlépni.

Bak (december 22. - január 20.)

Az emberek egyre jobban meg fogják becsülni az őszinteségedet, és nagyobb felelősséget fognak neked adni miatta. Ezt muszáj jól használnod, azonban semmiképpen sem szabad pánikba esned. Sok embert meg tudsz erősíteni a környezetedben. Aki túlságosan alázatos, vagy félénk, abba önts egy kis bátorságot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az, hogy milyen napod lesz nagyban függ a reggeli ébredésedtől és a hozzáállásodtól. Ha szokásos kihívások állnak előtted, akkor elégedetten leszel azzal, ahogy alakul minden. Viszont ha váratlan dolgok jönnek elő, azokat nehezebben fogod tudni megoldani. Eltart majd egy kis ideig, amíg fel tudod venni a lendültet.

Halak (február 20. - március 20.)

Most ne legyél nagylelkű, hanem csak akkor adj, ha kapsz is valamit cserébe. Elég sokan próbálhatnak meg kihasználni, aminek elejét kell venned. Nem engedheted meg magadnak, hogy másokért felelj, mert van neked is mit rendbe tenned az életedben. Ne feledd, hogy az önzőség az nem mindig rossz dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás