Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem fogod elhinni, milyen búcsúajándékot kapott 75 év munka után egy szerelő

Nem fogod elhinni, milyen búcsúajándékot kapott 75 év munka után egy szerelő

Élet

Nem fogod elhinni, milyen búcsúajándékot kapott 75 év munka után egy szerelő

Élet

Promotions 09:09

A 90 éves friss nyugdíjas valószínűleg nem erre számított a brit autógyártótól.

Létezik még olyan ember a világon, aki 75 év munka után megy nyugdíjba, ráadásul mindezt egy munkahelyen töltötte el? A 90 éves Bryan Webb élő példája a hűségnek és kitartásnak, ám munkahelye ezt nem feltétlenül hálálta meg neki.

A 90 éves gloucesteri bácsika a két világháború között született, és a második nagy világégést követően, 1946-ban kezdett el a Vauxhall autógyárban dolgozni. Kereken 75 évnyi robotolás után döntött a pihenés mellett, búcsúajándékként pedig

egy villáskulcsot kapott.

Díszdobozban, bordó plüssbe ágyazva tálalták neki, de mégiscsak egy fantáziátlan, olcsó meglepetésről van szó, amelynél Webb mindenképpen többet érdemelt volna. A fadobozban lévő réztábla is elismeri, hogy a férfi mindvégig elkötelezett munkát végzett a gyárban, ezért is meglepő a sóherség.

 

Fotó: Profimedia

Pedig a friss nyugdíjas megbecsüli az ajándékokat, például még ma is viseli azt a karórát, amelyet 1970-ben kapott a vállalattól, 25 éves munkaviszonya emlékére. Mai felettese, Julian Bawdon csupán 14 éve ismeri az öreget, talán ezért sem törte a fejét egy emlékezetesebb búcsúajándékon.

„Szeretném neki megköszönni az elképesztő hűségét és szorgalmas munkáját, egyúttal kívánok neki hosszú és boldog nyugdíjas éveket”

– köszöntötte az igazgató az utolsó napján Webbet, akinek 90 évesen nyilvánvalóan nem lehetnek már olyan kilátásai a jövőre nézve, mintha 65 esztendősen vonult volna vissza. Az öreg persze udvariasan megköszönte a villáskulcsot, és megígérte, hogy igyekszik továbbra is tevékeny maradni.

Borítókép: Profimedia