promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, milyen búcsúajándékot kapott 75 év munka után egy szerelő
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 90 éves friss nyugdíjas valószínűleg nem erre számított a brit autógyártótól.

Létezik még olyan ember a világon, aki 75 év munka után megy nyugdíjba, ráadásul mindezt egy munkahelyen töltötte el? A 90 éves Bryan Webb élő példája a hűségnek és kitartásnak, ám munkahelye ezt nem feltétlenül hálálta meg neki.

A 90 éves gloucesteri bácsika a két világháború között született, és a második nagy világégést követően, 1946-ban kezdett el a Vauxhall autógyárban dolgozni. Kereken 75 évnyi robotolás után döntött a pihenés mellett, búcsúajándékként pedig

egy villáskulcsot kapott.

Díszdobozban, bordó plüssbe ágyazva tálalták neki, de mégiscsak egy fantáziátlan, olcsó meglepetésről van szó, amelynél Webb mindenképpen többet érdemelt volna. A fadobozban lévő réztábla is elismeri, hogy a férfi mindvégig elkötelezett munkát végzett a gyárban, ezért is meglepő a sóherség.

 

Fotó: Profimedia

Pedig a friss nyugdíjas megbecsüli az ajándékokat, például még ma is viseli azt a karórát, amelyet 1970-ben kapott a vállalattól, 25 éves munkaviszonya emlékére. Mai felettese, Julian Bawdon csupán 14 éve ismeri az öreget, talán ezért sem törte a fejét egy emlékezetesebb búcsúajándékon.

„Szeretném neki megköszönni az elképesztő hűségét és szorgalmas munkáját, egyúttal kívánok neki hosszú és boldog nyugdíjas éveket”

– köszöntötte az igazgató az utolsó napján Webbet, akinek 90 évesen nyilvánvalóan nem lehetnek már olyan kilátásai a jövőre nézve, mintha 65 esztendősen vonult volna vissza. Az öreg persze udvariasan megköszönte a villáskulcsot, és megígérte, hogy igyekszik továbbra is tevékeny maradni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás