promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült, miket rejt Katalin hercegné titokzatos táskája
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy várakozó utasnak sikerült belekukkantania a glasgow-i vasútállomáson.

A női táskák tartalma mindig is rejtélyként szolgált a férfiak számára, egy férj valószínűleg a leghosszabb házasság után sincs tisztában azzal, mit cipel magával a felesége akár még egy étterem mosdójába is.

Ha híres hölgyről van szó, akkor a rejtély százszorosan érdekes, ezért csámcsog már napok óta a brit sajtó Katalin hercegné táskájáról. Amely egy vasútállomáson szétnyílt, így egy szemfüles várakozónak sikerült meglesnie a tartalmát.

Persze, itt most nem a gyönyörű kosztümökhöz viselt apró retikülök egyikéről volt szó, hanem egy olyan táskáról, amelyet például az egyetemista lányok szoktak magukkal vinni, amikor az otthon töltött hétvége után visszatérnek a kollégiumba vagy az albérletbe.

Nos, Katalin utazótáskájának tartalma aligha különbözik jelentősen az alattvalóiétól. Ez egyértelműen kiderült, amikor a glasgow-i COP26 klímacsúcson részt vevő hercegné megérkezett a vasútállomásra, és egy ott lévő utas leltárt készített róla a közösségi médiában.

A körülbelül 645 fontba (azaz 270 ezer forintba) kerülő Smythson utazótáskában Katalin vitt magával egy példányt az önéletrajzi könyvéből, feltehetőleg nem az önimádat miatt, hanem azért, mert valakinek oda akarta ajándékozni.

A méretes táskában még néhány mappát is látni lehetett, és feltehetőleg egy vékonyka laptopot. Utóbbi arra utal, hogy a hercegné utazás közben dolgozhatott, esetleg a világ dolgairól tájékozódhatott.

Az éles szemű megfigyelő kiszúrt egy sminktükröt, egy csomag zsebkendőt, egy ajakbalzsamot, valamint egy mattító kendőt is, amelyet a nők a bőrön megjelenő zsiradék felitatására használnak.

Fotó: Profimedia

Katalin fotózni is szeret, ezért régebben fényképezőgépet is vitt magával a hosszabb utakra, de lehet, hogy ma már ő is beéri az okostelefonja kamerájával. A hercegné és férje, Vilmos egyébként zsúfolt programot szerveztek maguknak Skóciában, hiszen még vegetáriánus hamburgert is sütöttek, sőt bicikliket is szereltek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás