promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült, miket rejt Katalin hercegné titokzatos táskája

Végre kiderült, miket rejt Katalin hercegné titokzatos táskája

Élet

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy várakozó utasnak sikerült belekukkantania a glasgow-i vasútállomáson.

A női táskák tartalma mindig is rejtélyként szolgált a férfiak számára, egy férj valószínűleg a leghosszabb házasság után sincs tisztában azzal, mit cipel magával a felesége akár még egy étterem mosdójába is.

Ha híres hölgyről van szó, akkor a rejtély százszorosan érdekes, ezért csámcsog már napok óta a brit sajtó Katalin hercegné táskájáról. Amely egy vasútállomáson szétnyílt, így egy szemfüles várakozónak sikerült meglesnie a tartalmát.

Persze, itt most nem a gyönyörű kosztümökhöz viselt apró retikülök egyikéről volt szó, hanem egy olyan táskáról, amelyet például az egyetemista lányok szoktak magukkal vinni, amikor az otthon töltött hétvége után visszatérnek a kollégiumba vagy az albérletbe.

Nos, Katalin utazótáskájának tartalma aligha különbözik jelentősen az alattvalóiétól. Ez egyértelműen kiderült, amikor a glasgow-i COP26 klímacsúcson részt vevő hercegné megérkezett a vasútállomásra, és egy ott lévő utas leltárt készített róla a közösségi médiában.

A körülbelül 645 fontba (azaz 270 ezer forintba) kerülő Smythson utazótáskában Katalin vitt magával egy példányt az önéletrajzi könyvéből, feltehetőleg nem az önimádat miatt, hanem azért, mert valakinek oda akarta ajándékozni.

A méretes táskában még néhány mappát is látni lehetett, és feltehetőleg egy vékonyka laptopot. Utóbbi arra utal, hogy a hercegné utazás közben dolgozhatott, esetleg a világ dolgairól tájékozódhatott.

Az éles szemű megfigyelő kiszúrt egy sminktükröt, egy csomag zsebkendőt, egy ajakbalzsamot, valamint egy mattító kendőt is, amelyet a nők a bőrön megjelenő zsiradék felitatására használnak.

Fotó: Profimedia

Katalin fotózni is szeret, ezért régebben fényképezőgépet is vitt magával a hosszabb utakra, de lehet, hogy ma már ő is beéri az okostelefonja kamerájával. A hercegné és férje, Vilmos egyébként zsúfolt programot szerveztek maguknak Skóciában, hiszen még vegetáriánus hamburgert is sütöttek, sőt bicikliket is szereltek.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás