promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató: a démoni tetoválás elősegíti, hogy az embert megszállja az ördög?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ördögűző szerint nincs nagyobb butaság, mint önként elköteleződni a gonosz mellett.

Egy ördögűző szerint jobban meg kellene válogatnia mindenkinek, mit tetováltat a bőrére. Bár a démoni, sátáni ábrák jól mutatnak, ugyanakkor szinte bevonzzák a gonoszt, elősegíthetik, hogy az embert megszállja az ördög.

Stephen Rossetti valószínűleg tudja, mit beszél, hiszen 12 évnyi tapasztalattal a háta mögött szólalt meg. Az amerikai férfit természetesen Halloween alkalmából kérdezték meg, ő pedig csak így kommentálta a démoni ábrákra vonatkozó kérdést:

„Elképesztő hülyeségek!”

Rossetti elsősorban szakképzett pszichiáter, de ugyanakkor több mint egy évtizede kinevezett egyházmegyei ördögűző is. Döbbenetes állításai alátámasztására természetesen példákat is hozott fel a múltból.

Előfordult, hogy a megszállott személy hatalmas karmolásokkal a hátán ébredt. Ez nyilvánvaló utalás a gonosz megjelenésére, de Rossetti elmondása szerint ma már az ördög rövid szöveges üzenetekkel is képes gúnyolódni az ördögűzőn.

A férfi idén jelentette meg könyvét különleges foglalkozásáról, és abban fedte fel, hogyan harcolnak a mai modern időkben az ősi ellenséggel szemben. A Daily Star újságírója pedig arra kérte a szerzőt, hogy részletesen mesélje el az egyik esetét.

„Több olyan helyzet volt, hogy a démoni tetoválások vezettek az ördögi megszálláshoz. Tényleg idejönnek hozzánk miattuk”

– erősítette meg Rossetti.

Különösen az Aka Manah nevű démont tartja veszélyesnek, aki az érzéki vágy démona. Gyakran ábrázolják kosfejjel és szarvakkal, rendkívül erőszakos, nem hiába gondolják róla, hogy ő a sátán igazi fia.

Egy másik esetben a megszállott személyen egy fordított kereszt képe jelent meg. A sátán ezzel jelezte, hogy igényt tart rá. Amikor tehát az emberek démonok képét tetováltatják a testükre, azzal lényegében megbillogozzák magukat, mint a marhák, vagyis önszántukból jelentik ki, hogy a gonosz tulajdonát képezik.

„Ha egyszer elkötelezted magad a sátán mellett, onnantól harc fog folyni érted. Ne gondold, hogy csak hadonászok egy kicsit a kezemmel, és már vége is lesz. Gyakran hónapokig küzdünk a gonosszal”

– jelentette ki az ördögűző.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás