promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő rengeteg pénzt fizet a fiatalabb pasijának, hogy vele maradjon
Borítókép:  Illusztráció - Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Julie igazi sugar mommyként jellemzi magát, és nem érzi azt, hogy ezzel bármi gond lenne.

A sugar daddy-k térnyerése után azonnal megjelentek a sugar mommyk is. Az internet úgy fogalmaz az utóbbival kapcsolatban, hogy egy sikeres, középkorú vagy idősebb nő, aki élete legszebb éveit azzal töltötte, hogy megteremtse magának a gondtalan életet, a boldogságot. Mivel ez már megvan, így osztozni szeretne ebben egy olyan partnerrel, akivel boldog életet élhetnek.

Lehet ebből szerelem is? Persze, de azért fel kell rá készülni, hogy valamilyen szinten mindig a sugar mommy lesz a domináns fél. Így látja ezt a 44 éves Julie is, aki elég sok pénzt fizet a 15 évvel fiatalabb kedvesének, hogy együtt maradjon vele.

Persze itt jön szembe a nagy kérdés, hogy mennyi az annyi. Julie párja 15 ezer font, vagyis mai árfolyamon kicsivel több mint 6,3 millió forint „zsebpénzt” kap.

A nő viccesen megjegyezte TikTokon, hogy ez lehetne több is, de a fiú elfelejtette kitakarítani a medencét.

A kapcsolatos valamilyen szinten kölcsönös, de Julie az irányító. A párja azért kapja a pénzt, hogy bármit megtegyen a sugar mommmy-nak, amit kér. Julie vonzódik a fitalabb férfiakhoz, akik tudják, hogy mire van igazán szüksége a hálószobán belül és kívül is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás