Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szenzációs hírt közölt az ALDI, magyarok százezrei fognak egyetérteni a döntéssel

Szenzációs hírt közölt az ALDI, magyarok százezrei fognak egyetérteni a döntéssel

Élet

Szenzációs hírt közölt az ALDI, magyarok százezrei fognak egyetérteni a döntéssel

Élet

Helmeczi Benjamin 12:12

Az ALDI sajátmárkás mentes termékei idén is 5 kategóriában bizonyultak a legjobbnak a PPH Media Store Insider magazin által meghirdetett Mentes-M versenyen. A szakmai zsűri az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül a korábbi évekhez hasonlóan 2021-ben is az ALDI termékeit számára ítélte meg a legtöbb első helyezést - számolt be az örömteli hírről az ALDI Magyarország.

A 2018-ban először megrendezett Mentes-M versenyen már sikert arattak az ALDI szigorú szakmai szempontok figyelembevételével versenybe került, laboratóriumban bevizsgált termékei és ezt a szériát semmi nem törte meg: a verseny fennállása óta már 13 első helyezéssel ismerték el az áruházlánc magas minőségű termékeit, ehhez társul most újabb öt elsőség.

Az 2021-es versenyen az előszűrés után 23 kategóriában összesen 120 élelmiszer és kozmetikai termék került a zsűri elé. Az idei évben az ALDI a következő termékekkel nyert díjat:

  • ENJOY FREE! - MILFINA ESL tej laktózmentes 3,5 %-os 1 l
  • ENJOY FREE! - SNACK FUN Crunchy gluténmentes kukoricapehely 75 g
  • BELLASAN koleszterincsökkentő félzsíros margarin 250 g
  • NATUR AKTIV Bio natúr kesudió ital 1 l
  • NATUR AKTIV Bio kókuszital UHT 750 ml

A Mentes-M versenyre olyan élelmiszerekkel és drogériai termékekkel lehetett nevezni, amelyek igazoltan nem tartalmazzák a 14 fő allergén legalább egyikét, és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól mentesek, valamint megfelelnek a kiírt kategóriáknak, alkategóriáknak. Zsűrizésre csakis a laboratóriumban vizsgált és a kémiai összetevők alapján megfelelő minőségű termékek kerülhettek, a megfelelőségről a nevezőknek nyilatkozniuk kellett.

A versenyre nevezett termékeket a szakértő zsűri érzékszervi bírálatnak vetette alá, és minden egyes kategóriában ellenőrzött vaktesztet folytattak. Az érzékszervi bírálat mellett az egyes termékek csomagolása, címkézése, tervezése is hozzájárult a végső sorrend megszületéséhez.

Borítókép: Profimedia