promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett az Aldi, ennyit kereshet egy pályakezdő vezető
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez nem álom: havi bruttó 1,2 millióra, azaz nettó 800 ezer forint körüli összegre és egy 3-as BMW-re számíthat a kilenc hónapos betanulási folyamat után egy pályakezdő vezető az Aldinál – jelentették be az egyetemistáknak és pályakezdőknek tartott karriernapon csütörtök este Budapesten.

Az Aldi eddig két alkalommal tartott karriernapot: az ALDI4Excellence nevű rendezvényen egyrészt ismert és sikeres üzletemberek, sportolók, vállalkozók mutatták be életútjukat – illetve karriertervezési és -építési tanácsokat adtak a résztvevők számára –, másrészt a felsővezetők ismertették saját, vállalaton belüli pályájukat, gyakorlati közelségbe hozva a cégen belüli munkaköröket, kihívásokat és előrelépési lehetőségeket. Idén, a harmadik ilyen rendezvényen Berecz Zsombor, a tokiói olimpián finn dingi hajóosztályban ezüstérmet nyert vitorlázó tartott előadást, továbbá az Aldi valamennyi felsővezetőjével találkozhatnak a résztvevők csütörtök este.

A eseményre elsősorban németül és angolul jól beszélő pályakezdőket, valamint – szakirány megkötése nélkül – végzős egyetemistákat várt a cég, így akár bölcsész, jogi vagy mérnöki szakokon tanulók is jelentkezhettek az ország egész területéről. Az ALDI4Excellence-re nagyon sok fiatal érkezett, és nagy örömükre a motiváló beszélgetések mellett egy óriási hírt is kaptak:

egy pályakezdő havonta bruttó 1,2 millió forintot (nettó 800 ezer körüli összeg) és egy 3-as BMW-t kaphatnak, ha a sikeres felvétel és a kilenc hónapos betanulási folyamat után az Aldi csapatát erősítik vezetőként.

Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott: fontos céljuk, hogy minél több képzett, motivált és sikerorientált fiatal számára mutassanak perspektívát a kiskereskedelemben, hozzák testközelbe a mindennapi munkát az Aldinál és személyesen találkozhassanak jövőbeli kollégáikkal, akik már álláspályázatuk beadása előtt megismerhetik őket személyesen. 

„Bemutatkozásunkkal szeretnénk transzparens és megbízható vállalatként kitűnni a magyarországi munkaadók közül, és még egy indokot adni arra, hogy a pályakezdők minket válasszanak. Számunkra nem a hallgatók képzési szakiránya a fontos, hanem a rátermettség, a motiváció, a vezetési képesség és a nyelvtudás mérvadók. Akár környezetvédelmi szakirányú hallgatók is jelentkezhetnek hozzánk, hiszen az Aldi működésének minden területén keresi a zöld megoldásokat – ezek sikerét a 2021-ben elnyert Az Év Környezettudatos Kereskedője díj is visszaigazolja”

– ismertette az ügyvezető.

Az áruházlánc idén megújította karrieroldalát is, amely a nyitott pozíciókat komplex összefoglalókkal, képekkel, videós anyagokkal, munkatársi interjúkkal mutatja be annak érdekében, hogy kézzelfoghatóbbá és konkrétabbá tegye az adott feladatkört, ezzel is segítve az oldalon kereső leendő munkavállalókat. Az érdeklődők jelenleg 200-nál is több nyitott pozíció között kereshetnek a kereskedelem, a logisztika, a HR, a marketing, a beszerzés, a pénzügy és az informatika területén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás