promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen képekkel ünnepelte a sztármodell, hogy 40 éves lett
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Naná, hogy nem érzi magát vénséges vénnek, sőt napközben is gyakran ágyba bújik focista férjével.

Nem szégyelli a korát, sőt inkább kérkedik vele Nicola McLean, aki szeptemberben töltötte be a 40-et. Az angol glamour modell és médiaszemélyiség a Celeb vagyok, ments ki innen! szigetországi verziójában, illetve a hírességek számára rendezett Big Brother műsorban vált ismertté.

A melleit több alkalommal is megnagyobbíttató szőkeség a kerek szülinap alkalmából úgy döntött, hogy nekivetkőzik, és ezzel mások számára is emlékezetessé teszi az évfordulót. Persze a pucér pózolás számára is egyfajta megerősítésnek számít – és igaza van, egy cseppet sem veszített a vonzerejéből.

Nicola férje egy profi futballista, Tom Williams, aki szintén gyakran szerepel a hölgy híradásaiban. A modell ugyanis nem rejti véka alá, hogy bombaformáját jó részben a még mindig tüzes szexuális életüknek köszönheti.

Sőt úgy érzi, hogy párkapcsolatuk ezen a téren az évek előrehaladtával csak egyre jobb lesz. Mostani meztelen fotósorozatát Pamela Anderson inspirálta, az egykori Baywatch-sztár ugyanis 40 évesen, 2007-ben mindenféle vívódás nélkül vetkőzött le a Playboynak.

„Szerettem volna újra a régi önmagam lenni. Most, hogy 40 éves lettem, egyszerűen csak élvezni akarom a helyzetet. Meztelenre vetkőzni, és újraalkotni a Pammie-képeket pedig kifejezetten vicces volt számomra”

– árulta el a kétgyermekes anyuka. A fotókat elnézve ma már nehéz elhinni róla, hogy korábban testképzavarral küzdött, vagyis a nem létező hibáira való állandó koncentrálás keserítette meg a mindennapjait.

Szörnyű, de Nicola már 11 éves korában előbb anorexiával, majd bulimiával küzdött, és később a testdiszmorfiás zavart is diagnosztizálták nála. Mindezek aztán szorongással és evészavarokkal jártak együtt, nem volt tehát könnyű gyermekkora.

„A hiúságomnak persze nem tett jót, hogy 40 felé közeledtem. Nem akarok megöregedni, de egyre többen mondták, hogy 40 után követezik az igazi élet, én pedig kezdek egyetérteni ezzel”

– számolt be aggályairól és a kétségei eloszlatásáról a modell. A múltját átgondolva rájött arra, hogy nincs min búslakodnia, mert már eddig is rendkívül színes életet élt. Lakója lehetett például a hírhedt Playboy-villának, ahol a lapalapító Hugh Hefner a leggyönyörűbb nőket gyűjtötte maga köré.

Elégedett lehet a magánéletével is, férje 17 éve a legfőbb támasza. Gyakran még ma is ágyba bújnak napközben, egyrészt azért, mert őrülten kívánják egymást, másrészt pedig így a két iskolás fiuk nem kapja rajta őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás