Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Heti horoszkóp: nagy terveket vihetsz véghez a héten

Heti horoszkóp: nagy terveket vihetsz véghez a héten

Élet

Heti horoszkóp: nagy terveket vihetsz véghez a héten

Élet

Ezo Terézia 05:35

Azért vigyázz, hogy ne bízd el magad, mert sok akadály is eléd gördülhet. Lássuk, hogy mire érdemes a legjobb figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon fel tud tölteni, ha hasznos munkával töltheted el a hetet és ez út lehet a sikerhez. Szeretnéd érezni, hogy leteszel valamit az asztalra, valami újat alkotsz. A környezetedben is családias a hangulat, így minden adott, hogy remekül érezd magad. Ha vannak is pillanatnyi viharfelhők a fejed felett, azokat gyorsan hessegesd el.

Bika (április 21. - május 20.)

A szokásos körforgás megy a hetedben újra meg újra. Kezdesz túlságosan rutinszerűvé válni. Habár szereted a biztonságot, egyre jobban kezdenek untatni ezek a dolgok. Ébredezik benned valami, és érezni fogod, hogy változtatnod kell. Nyugodtan legyél egy kicsit lazább, spontánabb a közeljövőben. Próbálkozz először az aprós változtatásokkal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Újult erővel tudsz belevágni a hétbe, és a munkádba. Olyan, mintha valami láthatatlan erő hajtana, nem akarod elfogadni, hogy létezik a lehetetlen. Próbálj meg erőt meríteni mindenből. Most jelenleg a legkisebb dolog is motiválhat. Az energiádat másokra is át tudod ragasztani. Természetesen kerülnöd kell a negatív embereket, mert ők nagyon visszahúzhatnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Hála égnek kezdesz feltöltődni energiával, és a kihívásoknak is nemsokára szívesen mész neki. Ha valami plusz munkád van, akkor vágj bele nyugodtan. Belekezdeni a legnehezebb, de utána meg fog jönni hozzád a kedved, mert mindenben feltalálod magad. Lehet nemsokára áldozatot is kell hoznod a karriered érdekében. Azért figyelj, hogy ez ne menjen a magánéleted rovására.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érzed elég nagy a zűrzavar körülötted, pedig hamarosan meglesz az esélyed az előrelépésre. Jelenleg vissza kell picit találnod önmagadhoz, és csinálni azt, amit elvárnak tőled. Ne hagyd, hogy a sablon dolgok unottá tegyenek. Igyekezz az apróbb feladatokban is felfedezni a lehetőséget. Fontos, hogy alázatos tudj maradni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki váratlan meglepetések rúghatják fel a heti rutinodat. Igyekezz mindent higgadt fejjel megoldani, különben csak még nagyobb káoszt teremtesz magad körül. Nem ártana csinálnod egy heti menetrendet, mert sok minden kimehet a fejedből. Ne feledd, hogy a munka mellett még vannak fontos dolgok, amikre pontot kell tenned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most igazi megújulás várhat rád. Ez nem csak a karrieredre, hanem a magánéletedre is vonatkozik. A bolygók elég erős változást jeleznek a szerelem terén. Lehet a meglévő kapcsolatodban lépsz szintet, de szingliként az igazi is felbukkanhat. Most könnyen rájöhetsz, hogy hol vannak problémák az életedben, és képed vagy őket helyrehozni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Megjött a kedved a szokatlan megoldásokhoz. Ezzel nincsen semmi baj, de amiben nem muszáj, abban ne kísérletezz. Kicsit kezd az agyadra menni a bezártság, de fel kell találnod magadat. Most új utak nyílhatnak meg előtted. Nem ártana találnod egy új hobbit is, mert ez tényleg fel tudna dobni. A környezeted lassabban pörög fel, de emiatt ne tegyél szemrehányást.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerencsés időszak lehet ez, de az is benne van a pakliban, hogy túl nagy felelősséget fog rád tenni a sors. Ebben annyi jó van, hogy te döntheted el, vállalod-e ezt a megmérettetést. Ha úgy döntesz igen, és elég lelki erő van benned, akkor jól jöhetsz ki belőle. Közben nem szabad, hogy túl sok kockázatot vállalj. Legyél határozott, de azért óvatos a héten.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon uralkodnak benned az érzelmek, és ezek képesek elvakítani a józan ítélőképességedet. Főleg a szerelmi ügyeket kerüld el. Ne hagyd, hogy a párod hosszú távú terveket erőltessen rád. Ha bizonytalan vagy valamiben, akkor nyugodtan hagyatkozhatsz a megérzéseidre. Néha kell egy kis lazaság, nem kell görcsösen ragaszkodni a kitaposott úthoz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Meg kell találnod a munkahelyeden a közös hangot, mert lehet te nem érzed, de néhány kolléga kezd elfordulni tőled. Egy barátodnak a közeljövőben nagy szüksége lehet rád. Természetesen a lelki ismereted is úgy lesz tiszta, ha segítesz neki, de ne vállalj túlzott terheket magadra. Tudod jól, hogy a saját dolgaidat is rendbe kell tenned. A megfelelő energiákat először erre összpontosítsd.

Halak (február 20. - március 20.)

Tisztában látod a dolgokat, mint eddig bármikor. Lehet lesznek felismeréseid a múltból, amiket nem ártana tisztáznod. Előfordulhat, hogy valamiben nagyon rosszul döntöttél. Talán nincsen még késő helyrehozni, de tanulni belőle sosincs. Ne legyél közben rámenős, csak akkor osztogass tanácsokat, ha kérik.

Borítókép: Profimedia