promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: új utak nyílhatnak meg előtted a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz felszabadult lenni, még akkor is, ha nem megy minden úgy, ahogy szeretnéd. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók elősegítik a kommunikációt nálad, szóval tedd félre a távolságtartó oldalad. Most egy emberben amúgy is kellemesen csalódhatsz. Legyél kicsit spontán, mert nem szabad, hogy feszengés uralkodjon rajtad egész nap. Meglátod, hogy higgadtan mindennek pontot tudsz tenni a végére. Este teljesen felszabadulhatsz, de most talán jobb, ha otthon töltődsz fel.

Bika (április 21. - május 20.)

A mai napon sebezhetőbb vagy, és lelkileg jobban megviselhet néhány kritika. Tudod jól, hogy néhány emberből inkább csak az irigység beszél, szóval ne figyelj oda rájuk. Ne ijedj meg, mert nehezebben indulhat a délelőtt, de később tisztulni fog a kép, és minden a helyére tud kerülni a fejedben. Az estét töltsd azokkal, akik mosolyt tudnak csalni az arcodra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad elveszned a részletekben. Ha minden problémának úgy állsz neki, hogy elkezded boncolgatni, akkor sosem fogsz végezni ezzel a nappal. Pörgesd fel magad, és hagyatkozz a rutinodra a kisebb feladatoknál. Kihúzhatja nálad a gyufát néhány ember, de türelmesnek kell lenned. Ne veszítsd el a fejed, még akkor sem, ha tudod, hogy neked van igazad.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet kicsit eluralkodott az életedben a stressz. Az nem lesz jó, ha a mai napon túlságosan teret engedsz neki. Most nem tudsz mindenkitől elvonulni, és bezárkózni a kis világodba. Előfordulhat, hogy kell néhány olyan kompromisszumot kötnöd, ami nem fog tetszeni, de szükség van ezekre az előrehaladás érdekében.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Figyelj oda, mert néhány ember direkt hátráltatni akar. Nem szabad engedned, hogy bárki szabotálja a munkádat. Ha minden gondra megoldást találtál, akkor foglalkozhatsz végre kicsit az álmaiddal. Valld be, hogy ezt elhanyagoltad az utóbbi időben. Sosem késő őket beteljesíteni, ezt te is jól tudod. Gondolkozz el este azon, hogy mi az, amibe szívesen belevágnál.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok dolog zsonghat a fejedben, így nehezebben tudsz egy dologra koncentrálni. Pedig muszáj leszel, mert ha most egy fenékkel akarsz több lovat megülni, az nagyon nem fog működni. Tudj le egy problémát, és csak utána jöjjön a következő. Az se baj, ha nem tudsz végezni mindennel. Inkább mérlegelj, hogy mi most a legfontosabb.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók rengeteget segítenek neked abban, hogy a csúcson legyen a problémamegoldó képességed. Tényleg sziporkázol, szóval használd is ki ezeket a pillanatokat. Most még a környezetedben lévő embereket is le tudod venni a lábáról, de azért ne legyél túl rámenős. Ez az este talán pont ideális, hogy kimozdulj a négy fal közül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem árt őszintének lenned mindenkivel, még akkor is, ha szorul a hurok. Jelenleg még a kisebb füllentések is visszaüthetnek, szóval kerüld el őket. Könnyen egy vita kellős közepén találhatod magad otthon, de ne mélyülj el benne teljesen. Ha a tüzet nem táplálják, az egy idő után ki fog aludni. Próbáld meg élvezni most az élet apró örömeit.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most az lenne a legfontosabb, hogy megteremtsd a harmóniát a magánéletedben. Kis dolgok miatt kaphatod fel a vizet, és nem szabad hagynod, hogy ez uralkodjon rajtad. Ha van párod, akkor vele is jobban meg kell találnod a közös hangot. Tanulhatsz a kisebb hibáidból, és ez így is a helyes. Ez a nap tartogathat meglepetéseket.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezebben indul a napod a kelleténél, és még az ágyból sincs nagyon kedved kibújni. Előfordulhat, hogy már az elején vitába keveredhetsz valakivel. Óvatosan kell fogalmaznod, mert könnyen megbánthatod a környezetedet. Figyelj oda a többiek érzéseire igényire. Délután már sokkal könnyebben fog menni minden.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg ki tudtad magad pihenni a este, mert valami nagy kihívás várhat rád ezen a napon. Nyugalom, mert jó formában vagy, így semmitől se szabad megijedned. A munkádra egy fokkal jobban oda kell figyelned. Ha kapkodsz, akkor könnyen hibát csinálhatsz. Utána igyekezz minél jobban feltöltődni: egy szimpla séta is kitisztíthatja a fejedet.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha nem vigyázol, akkor könnyen kicsúszhatnak a kezed közül a dolgok. Igyekezz elkerülni a konfliktusokat - most nem baj, ha a háttérbe húzódsz kicsit a munkahelyeden is. Úgy néz ki jelenleg nem nagyon szabad bíznod a külsős emberekben. Most még olyan is kecsegtethet szép ígéretekkel, aki közel áll hozzád, csak hogy ne bántson meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás