Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: elsősorban magadnak kell bizonyítanod

Napi horoszkóp: elsősorban magadnak kell bizonyítanod

Élet

Napi horoszkóp: elsősorban magadnak kell bizonyítanod

Élet

Ezo Terézia 05:35

Sokat tudsz fejlődni lelkileg, de ehhez az is kell, hogy nyitottabb legyél a mai nap történéseire. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Most megtalálhatod a szerencsédet, de ha egy jó széria is következik, azért ne bízd el magad. Most nagy szükség lehet a tehetségedre. Jól gondold át, hogy miben akarod hasznosítani magadat. Közben vigyázz, mert elég érzékeny hangulatodban vagy. Sok mindent magadra vehetsz, pedig a környezeted nem akar bántani.

Bika (április 21. - május 20.)

Figyelj oda, mert jelenleg nem szabad túlságosan szókimondónak lenned. Olyan lavinákat indíthatsz el ezzel, amik elég nagy káoszt okozhatnak körülötted. Bármi is a véleményed, próbáld meg magadban tartani. Valaki közben elég nagy vonzalmat kezd érezni irántad. Ha szingli vagy, ideje rájönni merről fúj a szél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha van valami elmaradásod, akkor igyekezz hamar behozni, mert a fejedre nőhetnek a dolgok. Még a kiskapukat is használhatod, de csak okosan. Közben jól nézz szét a közeli környezetedben, mert valaki füllenthet neked valamiről. Előfordulhat, hogy nem nagy dolog, de a bolygók szerint akár azzá is válhat. Ne gyanakodj túlságosan, de legyél óvatos.

Rák (június 22. - július 22.)

Továbbra is a háttérben kellene maradnod. Ha túl gyorsan játszod ki az ütőkártyáidat, akkor könnyen sarokba tud mindenki szorítani. Mindenben a győzelemre törekedj, még az apróbb dolgokban is, így tudsz igazi nyugalmat varázsolni később magad köré. Ha gyors döntésekre akarnak kényszeríteni, akkor azt abszolút ne engedd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kénytelen leszel picit változtatni a dolgokon. Túl sokat foglalkoztál magaddal mostanában, pedig ideje lenne másokat is meghallhatnod. Persze szükséged van a kikapcsolódásra, de abban se az önzést nézd, hanem mások érdekeit is. A csökönyösség problémákat okozhat, pedig elszánt vagy a terveiddel kapcsolatban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kényes kérdésekben a kezedbe kell venned az irányítást. Most még azokat is a háttérbe tudod szorítani, akiknek a szakértelme nagyobb a tiédnél. Gyorsan vág az eszed és éles meglátásaid vannak. Humorosan és kedvesen tálalj mindent, ne erőszakosan. Sok a teendőd, de végre örömödet tudod lelni mindenben. Semmilyen erőfeszítésed nem fog jutalom nélkül maradni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Teret kellene engedned a spontán énednek, és akkor remekül telhet el ez a nap. Ha görcsösen kezdesz bele a problémák megoldásába, akkor sosem fogsz a végére jutni semminek. Közben arra is figyelned kell, hogy ne akarj mindennel egyszerre végezni. Ha hibát vétesz, akkor borulhat a kártyavár, amit eddig felépítettél.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad meghunyászkodónak lenned a mai napon. Ez bizony a karrieredre és a magánéletedre is érvényes. Ki kell állnod a saját igazadért, bármi is van. Olykor barátokkal is szembe kell menned, de ez nem szokott neked problémát okozni. Ha túl sokáig maradsz csendben, akkor nem fogod megkapni amit akarsz, és még nagyobb problémák is jöhetnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha engedsz neki, akkor pozitív energiák tudnak áramlani belőled, de olyan szinten, hogy még a környezetedet is könnyen jobb kedvre tudod deríteni. Legyél motivált mindenben, keresd a társaságot. Egy mély beszélgetés még inkább fel tud dobni. Szívesen mondod el a bajaid, de meg is hallgatod másokét.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem igazán megfelelő hangulatod ahhoz, hogy idegesítő emberekkel vitatkozz. Inkább próbáld meg messziről kerülni őket, mert teljesen elvehetik a kedvedet mindentől. Ne is hagyd magadat provokálni, ez a legfontosabb, hogy elkerüld a kellemetlen szituációkat. Az ötleteiddel most nem szabad előrukkolnod, inkább tartsd magadban őket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy picit kedvetlenül kezdődhet a hét közepe, és már előre idegeskedsz néhány nehézség miatt, ami a munkahelyeden várhat rád. A bolygók jelzése szerint semmilyen drasztikus lépés nem ajánlott a mai napon. Próbálj megnyugodni, és ne hozz azonnal döntéseket. Ha ezt betartod, akkor nyugodt napod és estéd lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

A szerencse melletted fog állni, hogy meg tudd valósítani a hosszú távú terveidet. Ha voltak párkapcsolati gondjaid az elmúlt időszakban, azokat is sikerül majd tisztáznod. Elképzelhető, hogy ajánlatot fogsz kapni a héten, amire semmiképpen sem szabad nemet mondanod. Remélhetőleg ki tudtad tisztítani a fejed, mert az most nagyon fontos, hogy tiszta lappal indulj.

Borítókép: Profimedia