promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító romantika: a nappaliban pótolták be az elmaradt menyasszonyi táncot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A feleséggé vált unoka óriási meglepetést készített elő a betegeskedő nagypapának.

Ilyen talán csak a mesékben van, esetleg a hollywoodi filmekben: a 24 éves Natalie Browning nemrég férjhez ment, mivel azonban a 94 éves nagypapája nem vehetett részt az esküvőn, egy óriási meglepetést eszelt ki számára.

Az újdonsült feleség nagyon szomorú volt amiatt, hogy szeretett nagypapája a rossz egészségi állapota miatt nem utazhatott el a ceremóniára. Végül azonban ügyesen megoldotta a helyzetet, Natalie ugyanis fogta a menyasszonyi ruháját, és 1300 kilométert repült, hogy táncolhasson az idős úriemberrel.

A nagypapa egyébként nem így tervezte a dolgot, de két héttel a nagy nap előtt stroke-ot kapott, ezért végül nem utazhatott el Floridából Virginiába. Az unoka csodás ajándéka révén azonban – utólag, kissé megkésve – mindkettőjük álma teljesülhetett.

A meglepetés azáltal lett teljes, hogy a nő titokban tartotta az érkezését, és csak azután kopogtatott be a nagypapájához, miután felvette az esküvőn viselt ruháját. Natalie egy érzelmes videón dokumentálta a fantasztikus tettet.

Az ominózus napon már kora reggel elindult, és büszkén mutogatta a rózsaszín védőhuzatba csomagolt menyasszonyi ruháját. A reptéri landolás után pedig bepattant egy SUV-ba, így jutott el a céljáig. A nagypapa természetesen alaposan meghatódott a nemes gesztus miatt, és boldogan táncolt gyönyörű unokájával a nappaliban.

„Hónapok óta izgatottan készült arra, hogy táncolhat velem a lagziban. Nagyon boldog vagyok, amiért megadhattam neki ezt az élményt. A ruhát irtó nehéz volt végigcipelni a reptéren, de minden bajomat elfelejtettem, amikor megláttam a reakcióját”

– mondta az ékszerészként dolgozó Natalie. A nagypapa ugyan még mindig nem érezte túl jól magát, de a kedves alkalomra tekintettel kiöltözött, és boldog tartotta karjában az unokáját. A nagy távolság miatt nem láthatják túl gyakran egymást személyesen, ez a pillanat viszont örökre emlékezetes marad számukra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás