promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliókat költött mellkisebbítésre – pár hónap múlva újra megnőttek a cickói
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges hormonális működés állhat a háttérben, de a lány végül elfogadta magát ilyennek.

A 24 éves Bethanie Lyon számára már fárasztónak és fájdalmasnak bizonyult a nagyméretű melleivel együtt élni, ezért hosszas hezitálást követően a kisebbítő műtét mellett döntött. Nagyjából 10 ezer dollárt (közel 3 millió forintot) költött rá, aztán a szép summa hirtelen köddé vált.

Néhány hónap múlva a Los Angeles-i lány ugyanis azt vette észre, hogy a cickói újra megnőttek. Ettől teljesen összezavarodott, hiszen korábban büszke volt a keblei teltségére, aztán zavarni kezdte a méretük, énekesként ugyanis gyakran kell táncolnia is, ami a méretes mellekkel nem túl könnyű.

Ezért döntött végül a 34G méret lecsökkentése mellett, amely miatt idővel már a háta is fájni kezdett. Nem volt egyszerű a műtét sem, mert Bethanie utána sétálni, leülni vagy csak állni is úgy tudott egy jó darabig, ha fájdalomcsillapítókat szedett.

„Nagyon ideges voltam, hiszen korábban nem volt műtétem vagy altatásom. Az orvosok viszont csodálatosan viselkedtek, imádtam őket! Biztonságban éreztem magamat a kezükben, ez pedig rengeteget segített”

– idézte fel a lány az előzményeket. A kosárméretét C-re csökkentették, de aztán döbbenten vette észre, hogy megint egyre nagyobb melltartókat kell vennie. Három hónappal a műtét után már egyértelművé vált számára, hogy valami nem stimmel.

„Tánchoz vettem fel a ruhámat, és folyton szétnyílt a cipzárja. Ezután a melleim észrevehetően, megállás nélkül növekedtek, és nagyjából kilenc hónap után már akkorák voltak, mint eredetileg”

– osztotta meg kellemetlen élményét a Daily Star újságírójával. Pedig nagyon elégedett volt a kisebbítő műtét eredményével, most pedig a szíve szakadt meg, hogy hiábavalónak bizonyult a rengeteg küszködés és szenvedés.

A jelenségre az orvosok sem tudtak kielégítő választ adni, egyszerűen csak ráfogták a lány hormonális működésére. Bethanie végül úgy döntött, hogy nem törődik tovább a mellméretével, elfogadja magát olyannak, amilyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás