promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi párja őszintén elmondta, hogy miért csináltatta meg a melleit - fotó
Borítókép:  Kasza Tibi a Szerencsekerékben (bal oldalon Sydney van den Bosch) - TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy fotót is feltöltött az Instagramra, hogy milyenek voltak a mellei a műtét előtt, valamint után.

Kasza Tibi nem volt elégedett a testével, szóval egy elég komoly diétába kezdett, ami miatt rengeteg plusz kilogramm repült le az aputestéről. A műsorvezető ezért is mutatta meg magát póló nélkül egy előtte-utána fotón, hogy motiválja az embereket.

A showman itt még nem áll meg, mivel izmosabb alakot szeretne.

Közben Kasza Tibi felesége, Kasza-Darai Andrea nem olyan rég feltöltött magáról egy bikinis fotót az Instagramra. A kommentelők rögtön elkezdtek találgatni, hogy a showman párja vajon megműtette-e a mellét szülés után. Andreának nem volt más választása, és inkább elejét vette a pletykáknak.

„Mindig is azt mondtam, hogyha valaki megkérdezte, hogy megcsináltatnám-e a melleim, hogy szülés és szoptatás után ha nem leszek elégedett velük akkor igen. Sajnos a szoptatás végére teljesen eltűntek a melleim és vele együtt az önbizalmam is, ezért hosszas mérlegelés és konzultációk után úgy döntöttem megcsináltatom. Se nem lett nagyobb se nem kisebb. Pontosan ugyanakkora, mint volt terhesség előtt és nem bántam meg”

- írta az előtte-utána képhez, és hozzátette, hogy senkit se akar le, vagy éppen rábeszélni egy ilyen beavatkozásra.

Igazából Andrea nem akarta ezt megosztani a követőivel, de már annyian kezdtek el pletykálni, hogy muszáj volt megszólalnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás