promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így szereld le az okoskodókat, ha babát vársz!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A terhesség során, ha akarjuk, ha nem, mindenki megtalál a tanácsaival, amik a legtöbb kismamát elbizonytalanítják. Íme néhány tipp, hogyan vértezd fel magad a kéretlen okoskodók ellen!

Kéretlen okoskodás

Ahány korosztály, annyi különböző ajánlás, mit ehet a kismama, mit nem, sportolhat-e vagy sem. A legjobb, ha a védőnődre, az orvosodra hallgatsz és természetesen saját magadra. A tested nem hazudik, tudni fogod, mi a jó neked. Így, ha valamelyik rokon rosszalló megjegyzéseket tesz rád, mert szerinte nem tesz jót egy kis torna, őszintén mondhatod, hogy az orvos is ezt javasolta.

Túl sok kérdés, túl sok döntés

Amint teherbe esel, záporoznak a kérdések: szoptatni fogsz, vagy tápszerezni? Veletek alszik majd a gyerek, vagy kiságyban? Hordozod vagy babakocsiban tolod? Nyugi, nem kell tudnod ezekre a választ a legelején, senki sem tudja. Nehogy máris rossz anyának érezd magad emiatt! Épp eleget érzed majd ezt az anyukás Facebook csoportokban. Elképzelésünk lehet ugyan, mit hogyan szeretnénk, de jobb felkészülni több eshetőségre is, és majd kiderül, a te családodban melyik válik be. És épp ezzel a válasszal szerelheted le a fontoskodó, nyomasztó érdeklődőket is.

A szülés parája

Alap, hogy mindenki fél a szüléstől, az is, aki már szült gyereket, hiszen sosem lehet tudni, milyen lesz a következő. És persze, amint várandós lesz valaki a társaságban, a kötelező beszédtéma mi más lehetne, mint a szülésélmény – ami sok esetben horror sztori. Ha úgy érzed, hogy ez már sok neked, és legszívesebben visszacsinálnád az egész terhességet, csak ne kelljen szülni, akkor simán mondd azt a beszédes anyukáknak, hogy a terhesség végén biztosan számos kérdésed lesz még a szüléssel kapcsolatban, amit szeretnél majd nekik feltenni, de most inkább a terhességre koncentrálnál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás