promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: indul a szeptember, de vajon milyen változásokat fog hozni?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új hónap mindig új lehetőségeket is rejt magában. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Oda kell figyelned, mert rejtett ellenségek tűnhetnek fel a semmiből. Fel fogod ismerni őket, mert elég hamar ki fogják mutatni a foguk fehérjét. Higgadtan fegyverezd le őket, és ne akarj nagy csatát csinálni az egészből. Most sok lehetőséget gördítenek eléd a bolygók, és csak rajtad múlik, hogy ki tudod-e őket használni.

Bika (április 21. - május 20.)

Most a munka rendkívül szórakoztató tud lenni, és remekül tudsz haladni, csak ne legyél merev. A munkatársaid tudnak ösztönözni, hogy megcsillogtasd a valódi tudásodat. Hagyd, hogy szét tudjanak áramlani benned a pozitív energiák. Ne engedd, hogy bárki siettessen a feladatokkal, mert abból csak zűrzavar lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Néhány közeli személy a szokásosnál nagyobb hatással lehet rád. Ne zárkózz el, és próbáld megfogadni a tanácsaikat. Alapból van már annyi tapasztalatod, hogy útközben is rá tudsz jönni, ha esetleg nem a helyes irányba haladsz. Az este kicsit el kellene vonulnod a nagyvilágtól, hogy össze tudd szedni a gondolataidat.

Rák (június 22. - július 22.)

Olyan probléma ütheti fel a fejét, amit nem lehet a szokásos eszközökkel megoldani. Ha így teszel, akkor teljesen el fogsz akadni. Pörgesd fel az agyad, és vedd elő a kreativitásodat. Tudod jól, hogy minden problémára van megoldás. Este keress olyan időtöltést, ami valóban kiszakít kicsit a szürke hétköznapokból.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

El kell kerülnöd a versengést másokkal, mert az teljesen kizökkenthet. Megvan a kitaposott utad, megvannak a céljaid, szóval csak azokra koncentrálj. Jelenleg teljesen felesleges, hogy másoknak imponálj. Ha nagyon fontos feladat előtt állsz, akkor nem árt kicsit kételkedned magadban. Szétszórt lehetsz, szóval jobb kétszer is leellenőrizned magadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Erősen csökkenhetnek az energiáid, ami azt eredményezi, hogy a szokásosnál feszültebb lehetsz. Úgy néz ki a sikerért most nagyobb erőfeszítéseket kell tenned, mint máskor. Valahogy muszáj nyugodtnak maradnod, még akkor is, ha elemészt a bosszúság. Ma mindenképpen el kell kerülnöd a súrlódásokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hála égnek a bolygók kiegyensúlyozottságot sugároznak feléd. Ez azt is jelenti, hogy picivel könnyebben fogod tudni kezelni a stresszt, sőt, nyomás alatt talán még picivel jobban is tudsz teljesíteni. A legfontosabb persze most is az, hogy megtanulj hinni magadban. Ha elhiszed, hogy valami sikerül, akkor sikerülni is fog, csak adj bele mindent.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vannak olyan feladatok ma, amiket semmiképpen se szabad mellőznöd. Ha így teszel, akkor nem alszol majd valami jól, mert ez fog a fejedben kavarogni. Ösztönözd magad valami jutalommal, amit persze csak akkor vehetsz meg magadnak, ha kipipáltál mindent a listádról. Ez egy húzós nap, de a vége még jól sülhet el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az aggodalmak eléggé eluralkodhatnak rajtad, és tönkretehetik a napodat. Figyelj jobban, hogy mit súg a belső hangod. Jók a megérzéseid, szóval remek döntéseket is tudsz hozni. Azonban ha túlgondolsz mindent, akkor rossz útra tévedhet az agyad. Most a pozitív eredményeid lebegjenek a szemed előtt, és ne a hibáid.

Bak (december 22. - január 20.)

A mostani bolygóállás eléggé el tud bizonytalanítani. Próbálj meg kitartó lenni, és erősen a céljaidra koncentrálni. A megfelelő úton haladsz, szóval ne hagyd, hogy a félelmeid győzedelmeskedjenek feletted. Ha stabil és megtörhetetlen leszel, akkor nem tud kifogni rajtad ez a hét. A szeptember remek lehetőségeket rejt, amiket szép lassan fel fogsz fedezni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jelenleg minden rendben mehet a munkahelyeden. Nyitott vagy az újdonságokra, közben egyedül és csapatban is hatékonyan tudsz dolgozni. Igyekezz is haladni mindennel, nehogy a nyakadba szakadjanak a dolgok. Jelenleg képes vagy elmondani úgy a véleményedet, hogy szembekerülnél másokkal. Ez a remek kommunikációt igyekezz hasznosan kihasználni.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás okozhat számodra néhány bosszúságot. Próbálj meg ügyesen szervezkedni, mert ezzel meg tudod előzni a bajokat. Most elő kell venned picit a szigorúbb oldaladat. Figyelj, hogy megfelelő mederben haladjon minden, de közben ne sérts meg másokat. Koncentrálj a részletekre, de azért teljesen ne vessz el bennük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás