promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő bátran bevállalta: szépségversenyen indul – smink nélkül!
Borítókép:  facebook.com/MsGreatBritain
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyerekként a fiúk csúfolták, felnőttként a főnöke kötött bele, most csak azért is visszavágna nekik.

A napokban tartják a Ms Great Britain nevű szépségversenyt, amelyen érettebb (28 és 39 év közötti) hölgyek indulhatnak. Egyikük, a 31 esztendős Elle Seline pedig óriásit húzott azzal, hogy smink nélkül fogja vállalni a megmérettetést, és ezzel rögtön a címlapokra került.

 

Fotó: instagram.com/elle_seline_official

A jótékonysági munkásként dolgozó nő az első lesz a brit szépségversenyek történetében, aki így cselekszik. Az akcióját természetesen figyelemfelkeltésnek szánja, szerinte a gyengébbik nemet már túlságosan régóta nyomja el a társadalom.

„Sminket hordani választás kérdésének kellene lennie, nem pedig kötelező feladatnak. A férfiak bárhol megjelenhetnek nélküle, szóval miért ne tehetnék ugyanezt a nők is?”

– kérdezte Elle. A döntőre egyébként szeptember 17-én Leicesterben kerül sor, és addig még a hölgy szeretné minél szélesebb körben megosztani radikális véleményét a közösségi médiában.

„Meg akarom mutatni a nőknek, hogy teljesen rendben van a küllemük. Mindenkihez szólok, aki úgy érzi, hogy csak akkor fogadják el, ha különlegesen néz ki. Én is ilyen voltam, az egész felnőtt életemben kötelességemnek éreztem, hogy sminket viseljek a beilleszkedéshez”

– folytatta Elle keményen és őszintén. A görög apával rendelkező hölgy 13 éves kora óta festette magát. Sokat csúfolták a vastagabb szemöldöke és göndör haja miatt, a szőrös karját látva pedig a fiúk egyszerűen csak „gorillának” nevezték.

„Dolgozóként is kötelességemnek éreztem, hogy sminkeljem magam. Minden reggel egy órát töltöttem vele, de egyszer elaludtam, és smink nélkül rohantam a munkába. A főnököm azt hitte, beteg vagyok, és számon is kérte, miért nem viselek festéket”

– idézett fel Elle egy kellemetlen emléket. 2019 augusztusában aztán elhatározta, hogy egyszer a maga természetes valójában fog elindulni egy Ms Great Britain versenyen, és erre most ősszel fog sort keríteni.

A jelentkezési lapjához még olyan fotót csatolt, amelyen teljes sminkben pompázik. Viszont azt is hozzátette, hogy indulásával azokba a fiatal nőkbe szeretne bátorságot önteni, akik valamiért kilógnak a sorból. A zsűri becsületére legyen mondva, hogy Elle ott lehet a 11 induló között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás