promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy a kukában landoljanak az álmaid
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek ideális a mostani bolygóállás, hogy össze tudja kapni magát. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Most nem szabad kételkedned magadban. Pár ember pont azt akarja, hogy elbizonytalanodj, de ne add meg nekik ezt az örömöt. Néhány határozott döntéssel újra vissza tudsz majd térni a helyes útra. Ne hagyd jelenleg, hogy bárki megmondja neked mit és hogyan kell tenned. Egy igazi jóbarát bátorságot tud önteni beléd.

Bika (április 21. - május 20.)

Több váratlan probléma is felütheti a fejét a mai nap folyamán, de ezek hamar meg is oldódhatnak. Hinned kell magadban, mert ha előtérbe kerül a döntésképtelen éned, akkor nagyon elúszhatsz. Magabiztosan és higgadtan kell kezelned még a zavaros helyzeteket is. A stressz az, amit mindenképpen ki kell zárnod most.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók meg tudják adni a kellő lendületet, hogy ma pozitív eredményeket érj el. Semmiképpen se legyél lusta, különben a fantasztikus lehetőségek el fognak robogni melletted. Vigyázz, hogy ne legyen olyan ember a környezetedben, aki vissza tud húzni. Jelenleg nem szabad, hogy bekebelezzen a múlt, csak előre szabad tekintened.

Rák (június 22. - július 22.)

Zavarosan indulhat ez a nap, főleg, ha nem tudtad kellőképpen kipihenni magad. Koncentrálj, mert a rossz döntések még nagyobb fejfájást okozhatnak. Olykor persze még te sem vagy benne biztos, hogy mit szeretnél valójában. Keress nyugodt pillanatokat, amikor oda tudsz figyelni a belső hangokra. Az ösztöneid kifejezetten jó irányba sodorhatnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hallgasd meg mások tanácsait, de azt kétszer is gondold át, hogy megfogadod-e őket. Most inkább te vagy az, aki felnyithatja mások szemét. A bolygók szerint ez lehet az legszerencsésebb napod a héten, szóval használd ki. Este gondold át, hogy mik azok a tervek, amikre még nem állsz készen az életben. Ezeket jelenleg hanyagolnod kellene, és azokra koncentrálni, amik eredményt hozhatnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Igyekezz kerülni a konfliktusokat a munkahelyeden, de főleg ne menj bele hatalmi játékokba. Most minden viszály vissza tud ütni, és csak a teljesítményedet fogja rontani. Legyél türelmes, és jelenleg ne akard erővel megoldani a gondokat. A szerelmi életedben változást jeleznek a bolygók, de sajnos negatívat. Egy csalódás közeledhet feléd, vagy valamilyen összezördülés a pároddal.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jobban kell figyelned magadra, mert igazságtalanul viselkedhetsz valakivel, amit ráadásul később te is megbánhatsz. A hangulatod ingadozó, és olyan embereket is bánthatsz, akik nem is ártottak neked, illetve sosem ártanának. Ha megteheted, akkor inkább dolgozz egyedül, és a pihenést is így töltsd. Ez most jobban fel tud tölteni, mint a nyüzsgés.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napot nyugodtan képzelted el, de mozgalmasabb lesz, mint remélted volna. Nem szabad pánikba esned, hanem minden tudásoddal a kezedben tartani a dolgokat. Állíts fel egy sorrendet! Azt neked kell átlátnod, hogy könnyebb vagy a nehezebb dolgokkal akarsz kezdeni – talán jobb az utóbbival. Este kapcsolódj ki picit.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé nyugtalan lehet a lelki világod a mostani időszakban. Titkok, rejtélyes ügyek üthetik fel a fejüket, amiknek a nyilvánosságra kerülése meglehetősen megviselhet. Talán nem a család most a megfelelő támasz, hanem a közeli barátaid. Nem kell mindent magadra venned, és kellő lazasággal könnyedén túllendülhetsz mindenen. Ami nem rád tartozik, azzal nem ne foglalkozz.

Bak (december 22. - január 20.)

Ideges és feszültséggel teli lehetsz ma. Erre fokozottan figyelj, főleg akkor, ha volán mögé kell ülnöd. Ha teheted, inkább add át másnak ezt a feladatot, vagy menj tömegközlekedéssel. Minden alkalmat meg kellene ragadnod a lazításra, mert igazán szükséged van rá. Hozd közel magadhoz az összes olyan dolgot, ami ki tud kapcsolni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg vissza tudtad fogni a türelmetlenségedet, különben ez továbbra is problémákat okozhat, főleg a munkahelyeden. A magánéletedben azonban kedvező fordulatra számíthatsz. Odaadóan tudsz bánni a hozzád közelállókkal, de ne várd el tőlük, hogy a kedvedre tudnak tenni. Most ebben rajtad van a sor.

Halak (február 20. - március 20.)

A mostani bolygóállás végre elősegíthet téged abban, hogy pontot tegyél néhány probléma végére, legyen az munkahelyi, vagy magánéleti. Ha nem is tudsz mindent megoldani teljesen, sok mindent átlátsz majd és megértesz, amik később könnyebbé tehetik a dolgodat. Ne hibáztass másokat, hanem olykor ismerd el a saját tévedéseidet. A mai napon több apró hibát véthetsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás