promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: új hónap kezdődött, szóval indíts te is tiszta lappal, ha nem mentek a dolgok
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg a bolygók jó hatással lesznek rád, hogy egy sikeres heted legyen. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon sokat fognak segíteni a kommunikációdon a bolygók, szóval ne félj használni ezt a fegyvert. Kellemes gondolatok cikázhatnak a fejedben, miközben a szavaid csábítóvá válnak. Bizony az ellenkező nemre is nagy hatással tudsz lenni. Ez egy kreatív időszak lehet, mert tele leszel szenvedéllyel és inspirációval. Csak érezd jól magad abban, amit csinálsz. Néhány dologban azért nem árt lassítanod, mielőtt teljesen kiégsz.

Bika (április 21. - május 20.)

A családoddal ideje lesz megtalálnod a közös hangot, ha nem akarsz felesleges drámákat. Legyél okos, és inkább engedj nekik néhány dologban. Természetesen semmit sem muszáj komolyan gondolnod, csak tegyél úgy a béke érdekében. Vigyázz, hogy a pletykák nehogy hatással legyenek a magánéletedre – inkább messziről kerüld el őket a héten. Fontos, hogy néha kikapcsolj végre,és élvezd az életet is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A kíváncsiságod a csúcson lehet, és az eszed is jól pörög a héten. Igyekezz megoldani a kényesebb problémákat is, hogy ne akkor köszönjenek vissza, amikor pont belevágnál a pihenésbe. Nem csak az otthonodat, de a fejedet is ki kellene picit takarítanod. Az új hónap kezdés remek lehetőségeket kínál majd, de ezeket csak úgy tudod felfedezni, ha nincsen benned frusztráció. Hétvégén igyekezz gyakorolni az öngondoskodást, és kapcsolj ki.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne felejts el spórolni, mert váratlan kiadás ütheti fel a fejét a héten. Nem kell nagy dologra gondolni, és neked is csak arra kell figyelned, hogy ne vásárolgass össze felesleges dolgokat. Nagyon fontos lesz számodra, hogy gondolataidat és szavaidat valahogy eljuttasd másokhoz. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, és beszéljétek át, ha nyomja valami a lelked. Meglátod, hogy így igazán meg tudsz majd könnyebbülni. Ápold magadat önelfogadással, és fogadd el a segítséget, ha felajánlják.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az augusztus eleje igazán kedvezhet neked, de csak úgy, ha leleményes vagy, és fel tudod fedezni az előtted lévő lehetőségeket. Igazából most még az is elnézhető, ha olykor kiskapukat használsz. A bolygók sugározni fogják feléd a szerencsét, ha elég merész vagy. A közösségi médiát nem ártana hanyagolnod, mert rossz hatással lesz rád. Kóstolj bele az igazi életbe, és keress kalandokat, amik fel tudják rázni az elmédet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Maradj távol a reflektorfénytől, és igyekezz megtartani a titkaidat. Benne van a levegőben, hogy sajnos rossz embernek fogsz megnyílni, szóval ebben legyél nagyon óvatos. A hét közepén küldenek feléd szerencsét a bolygók, szóval akkor lehetsz kicsit merészebb. Készülj fel az új kezdetekre, mert megállíthatatlan leszel, ha elérkezik az idő. Gondolkozz el a hosszú távú céljaidon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet sok lesz a munka, de muszáj leszel egy kis időt szánni magadra. Ha épp most veszed ki a szabadságodat, akkor az pont megfelelő idő, mert nagy szükséged van a feltöltődésre. Viszont ha kihívások vannak előtted, akkor ne akarj hatalmas lépésekkel előre haladni, különben orra fogsz esni. A harcos éned a hét közepén érkezhet meg, amikor rengeteg apró csatát tudsz megnyerni, ami visszaadja majd az önbizalmadat.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Itt az ideje, hogy elkezd kergetni a nagyobb álmokat. Ha változásokat szeretnél az életedben, akkor most kellene lépned, mert élvezheted ebben a bolygók támogatását. A héten nem baj, ha előhozod a ravaszabb énedet, mert szükség lehet rá a siker érdekében. A barátaid is segíthetnek az előrejutásban a kapcsolataik révén. Használd ezt bátran, mert tudod jól, hogy úgyis viszonzod majd nekik. Ideje lesz elengedned a múltat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Gyakrabban tudsz elmerülni a mély gondolatokban. Használd ezt arra a héten, hogy igyekszel bővíteni a világnézetedet. Meglátod, ez később még nagyon hasznos lesz. Ne fordulj el semmi újdonságtól, mert pont ez tudja felpezsdíteni a véredet. Ha nem éppen a szabadságodat töltöd, akkor sok pozitív dolog történhet veled a munkahelyeden, ha kellően motivált vagy. A maximális teljesítmény meg fogja hozni a sikereket.

Bak (december 22. - január 20.)

Már a hét elején tudd le a komoly beszélgetéseket. Biztosan van néhány téma, ami nem tűr halasztást. Ne engedd magadat befolyásolni, csak add magad. Előtérbe kerülhet a szenvedélyes éned, ami csak akkor tud jól működni, ha nem áll senki sem az utadban. Ha sok a munka, akkor szedd össze fejben a tennivalók listáját. Átsiklani valami felett most végzetes hiba lehet. Figyelj oda a rossz szokásaidra, mert a héten könnyebben megbánthatod a környezetedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valakivel már régóta haragban vagy? Akkor épp itt az ideje békét kötnötök. Ezen a héten a bolygók felerősítik a hajlamot benned, hogy meg tudj mindenkinek bocsátani a békesség érdekében. Ez arra is ösztönözhet, hogy verseny helyett partnerségeket alakíts ki. Lehet így jobban tudnál előrehaladni. Legyél őszinte és nyitott – hidd el, nem fogod megbánni. Ha új ingerek is érnek, ne mondj le a régi elképzeléseidről.

Halak (február 20. - március 20.)

Érdekes, de inkább mondjuk úgy, hogy kiszámíthatatlan hét áll előtted. Szerelem, háború, bármi lehetséges. Könnyen meg tudod hódítani az ellenkező nem szívét, de közben össze is tudsz vitázni bárkivel a környezetedben. Készülj fel erre, és figyelj a hangulatingadozásokra. Inkább csak akkor mondj ki valamit, ha azt kétszer is átgondoltad. A hónap eleje sokat segíthet, hogy kicsit kiszakadj, és elengedd a múltat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás