promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kínos meglepetéseket tartogat az augusztus első hete?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Haladj, ahogy csak tudsz, és ne nézz hátra! Lássuk, hogy mit jósol a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Jól alakulhat a hétkezdésed, ha sikerül nyeregben maradnod. A bolygók szerint a mai napon még a szerencse is melletted lesz, szóval csak ügyesen kell keverned a kártyáidat. Ha van párod, akkor vele viszont nehezen tudod megtalálni a közös hangot. Közben lehet valaki a közeli környezetedben eltitkol előled egy fontos dolgot, szóval legyél résen.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma mindenképpen érdemes kihasználnod a befogadó energiáidat. Köss olyan kompromisszumokat, amik közelebb tudnak vinni már most a céljaidhoz. Ügyeskedj, mert ha a hét elején elkapod a fonalat, akkor nem kell mitől tartanod a következő nap sem. Ha szingli vagy, akkor egy új ismeretség hozhat változást az életedben. Lehet ő lesz az igazi?

Ikrek (május 21. - június 21.)

Okosan kell felhasználni az erőforrásaidat, főleg akkor, ha nem tudtad magadat rendesen kipihenni a hétvégén. Gondolj át mindent alaposan, mielőtt cselekednél, mert ezen a napon nagy az esélye, hogy elkövetsz valami olyan hibát, amit nehéz lesz kijavítani. A hangulatod komorabb lehet, ha nem jönnek össze a dolgok - ne engedd magadat sarokba szorítani.

Rák (június 22. - július 22.)

A hét első napján muszáj leszel elkerülni a bonyolult helyzeteket, de ettől függetlenül produktív állapotban leszel. Ezt azonban ki kell használnod minél jobban. Ha van befejezetlen ügyed, akkor abba már most vágj bele, mert könnyen túl tudsz lendülni rajta. Ne engedd, hogy ebből a lendületből bárki kizökkentsen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jelenleg nyugodt időszak elé nézel, és ez a mai napra is igaz lesz. Ne hagyd, hogy bárki provokáljon, és akkor nem lehet semmi probléma. Az se baj, ha este elvonulsz picit a többiek elől, és egyedül töltődsz fel egy jó könyvvel, vagy filmezéssel. Akkor tudod a legtöbbet kihozni magadból, ha kiszakadsz a hétköznapokból.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Engedd szabadon a szenvedélyed, és ne hagyd, hogy bármi is visszatartson. A bolygók szerencsés időszakot hoznak számodra, így nyugodtan megnyílhatsz a közeli környezeted felé. Előfordulhat, hogy néhány dologban megkönnyebbülésre is lelhetsz. A lelki béke nagyon fontos lesz számodra a következő időszakban, szóval törekedj erre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne keseredj el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted. A hét elején törekedned kellene arra, hogy mindenből a maximumot hozd ki. Így ez a rosszabb időszakod is hamar helyrerázódhat, viszont te is kellesz hozzá. Vedd a saját kezedbe a karrieredet, és a magánéletedben is mutatnod kell egy kis dominanciát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valaki a családodban komoly problémákkal küzdhet, de nem akarja ezt megosztani veled, veletek. Te segítségére lehetsz, de rá kell jönnöd ki az, mielőtt teljesen elsüllyed. Picit passzívabb hangulatban vagy, de ez jó, mert nem stresszeled magad túl felesleges dolgokon. A mai nap fontos, hogy minden feladatodat pontosan végezd el.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A kisebb gondokat picit könnyelműebben veheted a kelleténél, pedig ezekre is fokozott figyelmet kellene áldoznod. Ha most nem is foglalkozol velük, kísérd őket figyelemmel, így nem tud kicsúszni a kezedből az irányítás, és nem lesz belőlük nagyobb probléma. Ma mindenképpen pihend ki magad este, és akkor olajozottan indulhat a heted.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai nap fontos, hogy meg tudd találni az egyensúlyt. Ma sok ember miatt elfogyhat a türelmed szóval csak óvatosan, nehogy olyat mondj, amit később megbánsz. Maradjon éber, mert hamarosan egy új előrelépési út tárulhat fel előtted. Ha éppen szabadságon vagy, ez sajnos most el fog robogni melletted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Oda kell figyelned, hogy ne vállald túl magad. Ez egy olyan időszak, amikor hajlamos vagy a kiégésre. Ha sok is a feladatod, a nap végére igyekezz kiszakadni a hétköznapokból. Ha ezt össze tudod hozni, akkor lelkileg is meg tudsz erősödni. A barátaid nagy segítségedre lehetnek, mert ők tényleg tudják, hogy ébresszenek fel. Igyekezz mindenben a jót látni most.

Halak (február 20. - március 20.)

Az energiák csak úgy bugyognak benned, és ezt főleg ma tudod igazán kihasználni. Tudj le mindent, amit lehet, és az se baj, ha kicsit előre dolgozol. Ne hagyd, hogy a közösség más irányba tereljen, mert most csak te tudod, hogy mi a legjobb neked. Bíznod kell a belső iránytűdben. Este szánj egy kis időt végre magadra, ha a hétvégén nem sikerült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás