promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem várt mellékhatása van a Pfizer vakcinának, aminek a lányok iszonyatosan örülnek
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok lány azt állítja TikTokon, hogy a Pfizer vakcinától megnőtt a melle.

A mellnagyobbítási hisztéria előtt kezdjük a tényekkel. A Pfizer természetesen örül, mivel az ő vakcinájuk a legnépszerűbb a világon, így a gyógyszeripari konszern megduplázta bevételét és másfélszeresére növelte nyereségét a második negyedévben.

A cég már azt is bejelentette, hogy a védőoltás harmadik adagja fokozza a védelmet a vírus agresszív, delta-variánsa ellen.

Az RTL Híradója is bemutatta azt a táblázatot, hogy milyen oltások kombinálását javasolja a Nemzeti Népegészségügyi Központ, ha be szeretnénk adatni a harmadik oltást. A harmadik dózisra a háziorvosnál lehet jelentkezni, illetve az időpontfoglalón keresztül a kórházi oltópontokon.

Közben az Elle Marshall nevű TikTok felhasználó felrobbantott a netet azzal, amikor arról tett említést, hogy a Pfizer vakcinától megnőtt a melle. A kosármérete egész életében „A” volt, de most ez kettővel nagyobb lett.

Városi legendaként kellene kezelni ezt az egész hisztériát, viszont tényleg vannak olyanok, akiknek megnőtt a melle a Pfizer-oltás után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás