Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megtalálták a legbunkóbb párt: vérforraló módon spórolnak az esküvőjükön

Megtalálták a legbunkóbb párt: vérforraló módon spórolnak az esküvőjükön

Élet

Megtalálták a legbunkóbb párt: vérforraló módon spórolnak az esküvőjükön

Élet

Promotions 07:07

A feltálalni kívánt ételeket ahhoz igazítják, hogy a vendégek mennyit hajlandóak áldozni rá.

Az esküvők szervezése során mindig nagy fejtörést okoz, hogy kit hívjanak meg és kit ne, mit tálaljanak a vendégek elé, és vajon visszajön-e némi pénz abból az irdatlan összegből, amit a lagzira költenek.

Egy amerikai pár azonban nem volt hajlandó emiatt álmatlan éjszakákat okozni magának, hanem egy huszáros vágással oldotta meg a helyzetet. A vendégeknek azt ajánlották fel, hogy minél drágább ajándékokat hoznak, annál jobb ételt kapnak a vacsorán.

A vérforraló ötlet miatt sokan egyszerűen tahóknak nevezték őket, az viszont nem derült ki egyértelműen, hogy a meghívottak között akadt-e olyan, aki emiatt mondta le a ceremónián való részvételt.

Az ifjú ara és vőlegénye szimpla kérdőíveket küldtek ki a vendégeknek, amelyeken bekarikázással lehetett választani az ajándékok értékkategóriája, valamint a hozzájuk párszított ételek közül.

A legalsó szintet a 250 dollárig terjedő nászajándékok képviselik, ezekért sült csirke és kardhal jár. 251 és 500 dollár között már steaket és buggyantott lazacot ehetnek a vastagabb pénztárcájú meghívottak, míg 501 és 1000 dollár között bélszín és homár dukál. Nyami!

1001 dollár fölött két homár és ajándék pezsgőspohár a jutalom, ráadásul a mindenre precízen odafigyelő pár azt is kikötötte, hogy vegetáriánus és kóser ételt is csak ezen a szinten van módjuk szervírozni.

A kínos ügyet valamelyik vendég hozta nyilvánosságra, és így kerülhetett ki a kérdőív is a webre, hogy az internet népe jót csámcsoghasson rajta. A Reddit kommentelői nem is fukarkodtak a kemény megjegyzésekkel.

„Ez szörnyű! Én nullát írnék, és vinnék magammal kaját a McDonald’s-ból”

– közölte epésen az egyik hozzászóló. Mások azt kérdezték a pártól, hogy ugyan kinek kellene 1000 dollárért ajándék pezsgőspohár, amikor ennyiért már egy külföldi útra is be lehet fizetni? Jó buli lesz ez az esküvő, az már most látszik!

Borítókép: Profimedia