promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtalálták a legbunkóbb párt: vérforraló módon spórolnak az esküvőjükön
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A feltálalni kívánt ételeket ahhoz igazítják, hogy a vendégek mennyit hajlandóak áldozni rá.

Az esküvők szervezése során mindig nagy fejtörést okoz, hogy kit hívjanak meg és kit ne, mit tálaljanak a vendégek elé, és vajon visszajön-e némi pénz abból az irdatlan összegből, amit a lagzira költenek.

Egy amerikai pár azonban nem volt hajlandó emiatt álmatlan éjszakákat okozni magának, hanem egy huszáros vágással oldotta meg a helyzetet. A vendégeknek azt ajánlották fel, hogy minél drágább ajándékokat hoznak, annál jobb ételt kapnak a vacsorán.

A vérforraló ötlet miatt sokan egyszerűen tahóknak nevezték őket, az viszont nem derült ki egyértelműen, hogy a meghívottak között akadt-e olyan, aki emiatt mondta le a ceremónián való részvételt.

Az ifjú ara és vőlegénye szimpla kérdőíveket küldtek ki a vendégeknek, amelyeken bekarikázással lehetett választani az ajándékok értékkategóriája, valamint a hozzájuk párszított ételek közül.

A legalsó szintet a 250 dollárig terjedő nászajándékok képviselik, ezekért sült csirke és kardhal jár. 251 és 500 dollár között már steaket és buggyantott lazacot ehetnek a vastagabb pénztárcájú meghívottak, míg 501 és 1000 dollár között bélszín és homár dukál. Nyami!

1001 dollár fölött két homár és ajándék pezsgőspohár a jutalom, ráadásul a mindenre precízen odafigyelő pár azt is kikötötte, hogy vegetáriánus és kóser ételt is csak ezen a szinten van módjuk szervírozni.

A kínos ügyet valamelyik vendég hozta nyilvánosságra, és így kerülhetett ki a kérdőív is a webre, hogy az internet népe jót csámcsoghasson rajta. A Reddit kommentelői nem is fukarkodtak a kemény megjegyzésekkel.

„Ez szörnyű! Én nullát írnék, és vinnék magammal kaját a McDonald’s-ból”

– közölte epésen az egyik hozzászóló. Mások azt kérdezték a pártól, hogy ugyan kinek kellene 1000 dollárért ajándék pezsgőspohár, amikor ennyiért már egy külföldi útra is be lehet fizetni? Jó buli lesz ez az esküvő, az már most látszik!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás