Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: izgalmas vagy inkább zűrzavaros fejezetre kell számítanod a mai napon?

Napi horoszkóp: izgalmas vagy inkább zűrzavaros fejezetre kell számítanod a mai napon?

Élet

Napi horoszkóp: izgalmas vagy inkább zűrzavaros fejezetre kell számítanod a mai napon?

Élet

Ezo Terézia 05:35

Okosnak és rátermettnek kell lenned, ha nem akarsz fejetlenséget. A jelenlegi bolygóállás vajon segít a csillagjegyednek?

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben viseled el, ha valami változás van a környezetedben, pedig muszáj leszel alkalmazkodni. Eleinte több dolog is idegesíthet, azonban jobban jársz, ha megbékélsz mindennel. A tempón is gyorsítanod kellene picit, hogy a nap végére felszabadultabb legyél. Meglátod, meg fogja érni, ha napközben több energiát vetsz be.

Bika (április 21. - május 20.)

Bármilyen furcsa, de az a legjobb út a sikerhez, ha kicsit elengeded magad. Lehetsz lazább, és bízhatsz az ösztöneidben a jelenlegi bolygóállás szerint. A gondterheltség feszülté tehet – akadnak olyan gondolatok, amiket már rég el kellett volna engedned. Ha végeztél a munkával, akkor keress valami olyan programot, amit a barátaiddal vagy a családdal közösen élvezhettek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most olyan emberektől kaphatsz fejfájást, akik közel állnak hozzád. Úgy néz ki sok mindenben nem egyezik majd a véleményetek. Igazából rajtad múlik, hogy kompromisszumot akarsz-e kötni. A béke a fontosabb, vagy az, hogy felnyisd az emberek szemét bármilyen áron? Olykor kényelmetlen mások véleményét elfogadni, ezt te is tudod. Láss kicsit az ő szemükkel is.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehetséges, hogy valaki közelebb kerül hozzád a barátid közül. Ha az ellenkező nemből való az illető, akkor nagy fejfájás lehet ebből az egészből. A jelenlegi bolygóállás alapból azt súgja, hogy a romantika átveheti kicsit az életed felett az irányítást. Húzd meg a határokat, és természetesen bármilyen szituációba is kerülsz, maradj észnél.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Készülj fel, hogy megbánthat valaki, akiben bízol. Gondolj bele persze abba is, hogy lehet az igazat mondja, ami elsőre fájhat. Most olyan időszak következik, amikor nem árt hallgatnod mások tanácsaira. Ha gödörbe kerültél, és nem akarsz minél hamarabb kimászni belőle, akkor az végzetes lehet. Ne akard húzni az időt, és találj ismét magadra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Meg kell győződnöd arról, hogy a megfelelő emberekkel osztod meg a titkaidat. Alapból kétszer is át kellene gondolnod, hogyan kommunikálsz a közeljövőben. A jelenlegi bolygóállás azt mondja, könnyebben felmehet benned a pumpa. Erre nem ártana fokozottan odafigyelned. Új problémák merülhetnek fel, amik kihatnak a biztonságérzetedre, de nem szabad pánikba esned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Erősebb érzelmi viharok tűnhetnek fel az életedben. A közeli környezeted észre fogja venni, hogy picivel nehezebb veled, de te nem biztos. Lehet elsőre furán hangzik, de minél kevésbé koncentrálsz mások megjegyzéseire, annál békésebb lesz a napod. Az emberek hajlamosabbak lehetnek arra, hogy kritizáljanak vagy irányítsanak, és előfordulhat, hogy ki kell állnod magadért, de ezt békésen tedd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehéz meghatározni olykor, hogy boldognak, vagy éppen szomorúnak érzed magad. Talán jelenleg mind a kettő benned van, mert a sikerek mellett csalódások is érhetnek. A mostani bolygóállás közvetíti feléd az energiák, és bármilyen gödörből mosolyogva ki tudsz mászni, de tény, hogy meg fog viselni legbelül a dolog. Ezt ne mutasd kifelé.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jelenleg kevésbé valószínű, hogy jót tesz neked, ha reflektorfénybe kerülsz, szóval érdemes elkerülni ezeket a helyzeteket. Talán nem is baj, ha elvonulsz kicsit az emberektől – alázattal fogadd a figyelmet. A munkahelyeden is annyit kommunikálj, amennyit feltétlenül szükséges. Az este legyen a tiéd, és csinálj valamit, ami igazán kényeztet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne feledd, hogy a barátságok változnak az évek során, és kevés olyan ember lesz, akivel végig kitartotok egymás mellett. Ezt át is kellene gondolnod, mert úgy néz ki valaki nagyon átesett a ló túloldalára, és ki akar használni téged. Nem ugyanazok vagytok, mint régen, de ez érthető. Vannak olyan emberek, akiket muszáj elengedned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az idő múlásával egyre több hasznos oldalát fogod felfedezni a személyiségednek. Itt az ideje, hogy ezt a hasznodra is tudd fordítani. Ez nem jó időszak a lustálkodásra – ha elengeded magad, és teljesen hátradőlsz, akkor a kreatív éned megint mély nyári álmot fog aludni. Törekedj a szebbre és a jobbra. Juss fentebb, mert az álmaid egyre közelebb kerülnek majd.

Halak (február 20. - március 20.)

Szívesen összpontosítanál az előrelépésre, és az öngondoskodásra is, mielőtt teljesen kikészülnél. Az a legbölcsebb, ha megtalálod az egyensúlyt magadban. Ennek a segítségével szakmai és személyes sikereket egyaránt elérhetsz. Nem jó, ha most egymillió dolgot próbálsz megtenni – korlátozd magad, mielőtt teljesen lemerülsz.

Borítókép: Profimedia